05 / 05 / 2024

Tekfen İnşaat Tesisat AŞ sözleşme

Tekfen İnşaat Tesisat AŞ sözleşme

Tekfen İnşaat ve Tesisat AŞ ile TSGI Mühendislik İnşaat Limited Şirketi arasında 155 milyon dolarlık sözleşme imzalandı..

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bektaş Yiğit ve  Berkay Kaan Bilge tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat Kazakistan’da 185 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat’ın Kazakistan’da faaliyet gösteren iştiraki GATE İnşaat,  Tengiz Sahası’nda yapımı süren “Gelecek Gelişim Projesi” (Future Growth Project) kapsamında bulunan 185 milyon dolarlık boru hattı projesinin ihalesini kazandı.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Tekfen İnşaat, 100 milyon dolarlık projeye tekrar başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, projeye yeniden başlıyor.

Tekfen, yarım kalan projesine yeniden başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, yeni alınan kararla projenin kalan kısmı için ilave kapsamla yeniden işbaşı yapacak.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Tekfen'in Libya'daki alacaklarıyla ilgili görüşmelerde son durum! 

Tekfen Holding’in bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat’in yüzde 67 pay sahibi olduğu Tekfen-TML Ortak Girişimi'nin (TTJV) Libya'da üstlendiği Büyük Nehir Projesi durdurulmuştu. Tekfen'in alacaklarına ilişkin görüşmeler devam ediyor...

Tekfen Holding'ten Libya Projesi davasıyla ilgili açıklama! 

Tekfen İnşaat, Libya Projesi için açılan davada bir tenfiz süreci başlatılmadı...

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Erna Tesisat Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erna Tesisat Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Murat Berber ve İmdat Dursun tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat Tesisat AŞ sözleşme Haberi

Tekfen İnşaat Tesisat AŞ sözleşme

Tekfen Holding AŞ'nin grup şirketlerinden Tekfen İnşaat ve Tesisat AŞ ile TSGI Mühendislik İnşaat Limited Şirketi arasında 155 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre sözleşme detayları Tekfen Holding AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada yer aldı. 

Açıklamada; "31 Ağustos 2016 tarihli açıklamamızda, grup şirketlerimizden Tekfen İnşaat ve Tesisat AŞ ile TSGI Mühendislik İnşaat Limited Şirketi arasında niyet protokolü imzalandığı duyurulan, Aliağa-İzmir'de yapımı sürmekte olan Star Rafinerisi 'Coker Ünitesi'nin elektromekanik işleri projesinin toplam 155 milyon dolar bedelle birim fiyatlı olarak inşa edilmesi ve 19 ay sonunda teslim edilmesi konusunda nihai sözleşme imzalanmıştır." ifadelerine yer...