04 / 05 / 2024

Tekfen Rönesans proje

Tekfen Rönesans proje

Tekfen Grubu, rotasını Türkiye'ye çevirdi. Emlakı ihmal ettiklerini söyleyen şirketin CEO'su Osman Birgili, "Hep İstanbul'la yurda dönüş yaptık. Rönesans'la ortak İzmir'de proje yapacağız" dedi.

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Rönesans Holding en’lerin ve ilk’lerin şirketi!

Rönesans Holding, dünya genelince ilk ve enleri gerçekleştirmesi ile tanınıyor. Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölesi’nde 2018 sonunda açıklanan 1,3 milyar dolarlık polipropilen tesisi inşaatı, Rönesans’n Türkiye’de gerçekleştirdiği bir diğer liste başı proje olacak…

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar avroluk proje!

Rönesans Holding, geçen yıl satın aldığı Ballast Nedam ile Hollanda Rotterdam'da yol ve tünellerden oluşan yaklaşık 1 milyar avro tutarındaki kamu özel ortaklığı (PPP) projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Rönesans Holding Rusya’daki projesini Çinlilere kaptırdı!

Rönesans Holding Rusya'da hayata geçireceği 2 milyar dolarlık projeyi Çinlilere kaptırdı, firma şimdi 2.5 milyar dolarlık proje için yaptırımların kalkmasını bekliyor.

Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’e 1 milyar Euro’luk proje!

Rönesans Gayrimenkul, İzmir’deki yatırımlarını harekete geçirdi. Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’de 1 milyar Euro’luk proje geliyor.

Tekfen Hep İstanbul Proje fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılan Tekfen Hep İstanbul Proje fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.424 daire ve 11 ticari birimden meydana geliyor.

Rönesans 1.2 milyar Euro'luk yatırıma devam ediyor!

Halen 8 alışveriş merkezi bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, inşaatı devam eden ve temeli yeni atılacak 6 proje için 1.2 milyar Euro’luk yatırımı yönetiyor. Genel Müdür Haşan Şimşek, “Anadolu’da hem ihtiyaç hem fırsat var” dedi.

Rönesans Gayrimenkul 1,2 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye’de sekiz AVM’si bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir, Antalya ve Bursa’daki beş proje için üç yılda 1,2 milyar euro değerinde yatırım gerçekleştirecek.

Piazza Rönesans proje teslim tarihi!

Piazza Rönesans proje teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Piazza Evleri'nde daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Rönesans Maltepe arsa alanı!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe projesi karma proje olarak hayata geçiriliyor. Rönesans Maltepe arsa alanı...

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi!

Karma proje olarak hayata geçirilen Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor.

Tekfen Rönesans proje Haberi

Tekfen Rönesans proje

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen HEP İstanbul projesinin temeli atıldı. 11 blokta bin 424 daireden oluşan proje, 500 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçiriliyor. Gayrimenkul sektöründe yükseliş beklediklerini anlatan Tekfen Şirketler Grubu Başkanı ve CEO'su Osman Birgili, "Emlakı bugüne kadar ihmal ettik. Ancak HEP İstanbul projesiyle dönüş yaptık. Ayrıca Rönesans Grubu ile birlikte İzmir Bayraklı'da yeni bir proje daha geliştireceğiz" şeklinde konuştu. 


SEÇİM SONRASINA ODAKLANDI 

Şimdiye kadar yurtdışında önemli taahhüt işleri geliştirdiklerini ifade eden Birgili, rotalarını artık Türkiye'ye çevirdiklerini söyledi. Birgili, "TANAP, Star Rafinerisi, 3'üncü Köprü bağlantı yolları ihalesi gündemimizde. Seçimden sonraya ertelenen ihaleleri radarımıza aldık" dedi. 


YÜZDE 45'İ SATILDI 

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel de projenin satış grafiğinin başarılı olduğunu söyledi. Egesel, "Bin 424 dairenin yüzde 45'inin şimdiden...