17 / 05 / 2024

Tekirdağ Çevre Yoluna bağlantı

Tekirdağ Çevre Yoluna bağlantı

Tekirdağ Çevre Yolundan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne giriş - çıkış izinleri için karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nden gerekli izinler için gönderilen belgelerin onaylandığı belirtildi.

TOKİ Tekirdağ projesi için beklenen o tarih geldi! 570 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 570 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

TOKİ’den Tekirdağ Çorlu’da 570 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Tekirdağ'da 23 arsayı satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tekirdağ'da yer alan 23 adet arsayı, KDV'den muaf, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Tekirdağ'da imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Saray ilçesi Bahçeköy Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Tekirdağ'dan arsa almak isteyenler dikkat! Satışa çıkan imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Şalgamlı Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

TOKİ Tekirdağ projesinde son dakika! Çorlu projesi için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ projesi için düğmeye bastı. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 20 bin 625 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak Tekirdağ'da arsa satıyor! Hayrabolu'da 20 bin 625 liraya arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! Tekirdağ Hayrabolu'da 35 bin 100 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 81 bin liraya arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

TOKİ yeni projesi için start verdi! Tekirdağ'a 400 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ projesi için düğmeye bastı. Projede 400 adet konut yer alacak...

Tekirdağ Çevre Yoluna bağlantı Haberi

Tekirdağ Çevre Yoluna bağlantı

İmar planına işlenmesi ve yan yol yapıldıktan sonra da bağlantının kesilmesi kaydıyla söz konusu hastaneye geçiş yolunun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması uygundur yazısına istinaden, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini, Tekirdağ Çevre yoluna bağlayan imar yolu ve mevcut üst geçidin 100 m. Öncesi ve 100 m. Sonrası arazide aplikasyonunun yapıldığı ve yolun açıldığı dile getirildi. "Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için açılan yolda alt temel ve temel çalışmalarında 990 ton Balast, 290 Ton By-pass, 302 Ton C Tipi (5-12 mm) mıcır, 66 Ton B Tipi (12-19 mm) mıcır, 242 ton taş tozu olmak üzere toplam 1900 ton malzeme kullanıldığı, hava şartlarının düzelmesinden sonra temel ve alt temel çalışmaları tamamlanan yola asfalt serilme işlemi de yapılmaktadır.


Öte yandan Fen İşleri Daire...