10 / 05 / 2024

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde yaptırılan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Tesisleri ile Evsel Atık Su Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKÎ) tarafından Hayrabolu'da yapımı tamamlanan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Tesisleri ile Evsel Atık Su Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası 2018'de tamamlanacak!

Temeli 5 Ocak'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla atılan Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı son sürat ilerliyor.

Tekirdağ Büyükşehir, 11. okulunun temelini attı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Saray hariç diğer ilçelerden sonra 10. okulun temeli Marmara Ereğlisi ilçesinde atıldı.

Kocaeli'de 80 bin konut, evsel atıktan enerji üretim tesisi ile aydınlatılacak!

Türkiye'de ilk defa Kocaeli'de kurulacak evsel atıktan enerji üretim tesisi ile yılda 80 bin konutun 1 yıllık tüketimine denk gelen 250 milyon kilovatsaat elektrik enerjisi üretilecek.

Kocaeli'ye katı atık yakma tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Evsel Katı Atık Yakma Tesisi ile ilgili muhtarlara yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç tarafından yapıldı.

Beypazarı Evsel Katı Atık Transfer Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin talebi ile Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen 5.000 metrekarelik alanda Evsel Katı Atık Transfer Merkezi inşaat çalışmaları başladı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Şarköy'e okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Tekirdağ Kozyörük'te altyapı çalışmaları başladı!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük mahallesi kanalizasyon inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. temel atma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) İller Bankası işbirliği ile yürüttüğü Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinde fore kazık çalışması başladı.

Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ'ın temiz denize kavuşması amacıyla yürütülen en büyük projelerden biri olan Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi Haberi

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde yaptırılan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Tesisleri ile Evsel Atık Su Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Hayrabolu Belediyesi bahçesinde düzenlenen açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılışa, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve ilçe belediye başkanların yanı sıra kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yeni yapılan yatırımlarla Hayrabolu'nun alt yapı sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "2015 yılının başında sık sık temel atma ve açılışlarda halkımızla birlikte olacağımızı söylemiştik. Ve sözümüzü yerine getiriyoruz. Bugün Hayrabolu...