17 / 05 / 2024

tekirdağ hastane yolu nereye yapılıyor

tekirdağ hastane yolu nereye yapılıyor

Tekirdağ Çevre Yolundan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne giriş - çıkış izinleri için karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nden gerekli izinler için gönderilen belgelerin onaylandığı belirtildi.

Tekirdağ-Hayrabolu Yolu'nun akıbeti mecliste!

Tekirdağ-Hayrabolu Yolu'nun akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hayrabolu-Tekirdağ yolu inşaatı TBMM gündeminde!

Hayrabolu-Tekirdağ yolunda 2005-2019 yılları arasında meydana gelen kazalara ve yolun tamamlanma tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul-Avrupa Hızlı Tren, Çorlu'dan geçecek!

Tekirdağ-Muratlı Çevre Yolu ve Kapaklı-Saray Çevre Yolu açılışı ile Tekirdağ-Hayrabolu Yolu temel atma törenlerine katılan Bakan Arslan İstanbul-Avrupa Hızlı Tren Projesi'nin Tekirdağ'dan, Çerkezköy'den, Çorlu'dan geçeceğini söyledi.

Batman'a 400 yataklı hastane müjdesi!

Batman'da Güney Raman Çevre yolu güzergahındaki yeni stadyum bitişiğinde 80 dönümlük alan üzerinde 400 yataklı hastane inşa edilecek. Yeni hastanenin çalışmaları hızlandırıldı.

Tekirdağ Sahil Yolu düzenleniyor!

Tekirdağ’ın‘ gerdanlığı’ diye nitelendirilen Tekirdağ Sahil Yolu Projesi için düzenleme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Asyaport Liman Bağlantı Yolu toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Asyaport Liman bağlantı yolu konulu toplantı düzenlendi.

Tekirdağ Malkara'da asfalt çalışmaları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret ettiği Malkara İlçesinde incelemelerine grup yolu ile devam etti.

Tekirdağ'dak tarihi beş köy restore edilerek turizme açılacak!

Tekirdağ’daki ‘Miras Yolu’ projesi kapsamında bölgedeki tarihi beş köy restore edilerek turizme açılacak.

Tekirdağ Ulaş-Çayla yolu yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Muratlı İlçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Edirne'ye hastane yolu yapımı askıya alındı!

Edirne Belediyesi'nin, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında yapmayı planladığı 1,5 kilometrelik yol, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün açtığı dava nedeniyle askıya alındı.

Tekirdağ Bahçeağıl-Karaağaç yolu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan ve hızla tamamlanan Kapaklı ilçesi Bahçeağıl- Karaağaç beton yolu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

tekirdağ hastane yolu nereye yapılıyor Haberi

tekirdağ hastane yolu nereye yapılıyor

İmar planına işlenmesi ve yan yol yapıldıktan sonra da bağlantının kesilmesi kaydıyla söz konusu hastaneye geçiş yolunun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması uygundur yazısına istinaden, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini, Tekirdağ Çevre yoluna bağlayan imar yolu ve mevcut üst geçidin 100 m. Öncesi ve 100 m. Sonrası arazide aplikasyonunun yapıldığı ve yolun açıldığı dile getirildi. "Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için açılan yolda alt temel ve temel çalışmalarında 990 ton Balast, 290 Ton By-pass, 302 Ton C Tipi (5-12 mm) mıcır, 66 Ton B Tipi (12-19 mm) mıcır, 242 ton taş tozu olmak üzere toplam 1900 ton malzeme kullanıldığı, hava şartlarının düzelmesinden sonra temel ve alt temel çalışmaları tamamlanan yola asfalt serilme işlemi de yapılmaktadır.


Öte yandan Fen İşleri Daire...