10 / 05 / 2024

Tekirdağ İnşaat

Tekirdağ İnşaat

Tekirdağ merkez ilçe Süleymapaşa 100. Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi girişinde bir inşaat firmasına ait 5 katlı binanın 3. katında yangın çıktı...

Tekirdağ Veliköy Belediyesi, 21 milyon TL'ye konut yaptıracak!

Veliköy Belediyesi, 32 bin 694,50 metrekare arsa üzerine kat karşılığı konut inşaatı yaptırılması işini 21 milyon 45 bin 300 TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İhale, 06 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 15:00'de yapılacak

TOKİ Tekirdağ Hayrabolu 158 konut ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Hayrabolu İlçesi İlyas Mahallesi 158 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi’ne yarın kavuşuyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından inşa edilen Şehir Hastanesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. 

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Tekirdağ'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi! 

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir inşaatın iskelesinden düşen işçi yaşamını yitirdi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tekirdağ'ın kentsel dönüşüm alanları değerlendirildi!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm alanları için bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Elmalı'da içme suyu inşaatı başlıyor!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Elmalı Mahallesi'nde içme suyu projesinin inşaatı başlıyor.

Tekirdağ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi bugün!

TOKİ'nin Tekirdağ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün yapılacak.

Tekirdağ Saray'da inşaat iskelesi devrildi!

Tekirdağ'ın Saray İlçesinde 5 katlı inşaat halindeki binanın dış cephe kaplama çalışması nedeniyle kurulan demir iskele devrildi. Olay yerinde o esnada kimsenin olmaması nedeniyle olası faciadan dönüldü.

Tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası'nın sözleşmesi imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. yetkilileri ile Yapım İşi Sözleşmesi imzaladı.

Tekirdağ Altınova Mahallesi'nde taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) işbirliği ile Altınova Mahallesinde Taşkın Koruma İnşaatının Temeli atıldı.

Tekirdağ İnşaat Haberi

Tekirdağ İnşaat

Tekirdağ’da inşaat halindeki bir binada çıkan yangın paniğe sebep oldu. Tekirdağ merkez ilçe Süleymapaşa 100. Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi girişinde bir inşaat firmasına ait 5 katlı binanın 3. katında yangın çıktı. İnşaatın 3. katında ısı yalıtımını sağlayan strafor köpüklerinin henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuşması sonucu çıkan yangında diğer inşaat malzemeleri de yanarak kullanılamaz hale geldi. Tekirdağ itfaiyesine ait ekipler yangına zamanında müdahale ederek alev alan straforları söndürdü.Yangında inşaatta küçük çaplı maddi hasar meydana...