09 / 05 / 2024

Tekirdağ Kapaklı altyapı yatırımları

Tekirdağ Kapaklı altyapı yatırımları

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Kapaklı İlçesi Karaağaç Mahallesi Kanalizasyon kollektör hattı inşaatı temeli törenle atıldı.

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Kapaklı'da 157.2 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsayı 157 milyon 207 bin 840 lira bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Hayrabolu 158 konut ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Hayrabolu İlçesi İlyas Mahallesi 158 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi 29 Nisan'da!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağ Hayrabolu'ya 158 yeni konut müjdesi!

Tekirdağ İli Hayrabolu İlçesi İlyas Mahallesi 158 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde 14:00'te yapılacak.

Tekirdağ Çorlu Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap 570 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi 8 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 8 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Emlak Konut GYO Tekirdağ Kapaklı parselleri yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tekirdağ İli, Kapaklı İlçesi, Kapaklı Mahallesi'nde yer alan 5 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Tekirdağ Kapaklı altyapı yatırımları Haberi

Tekirdağ Kapaklı altyapı yatırımları



Kapaklı İlçesine bağlı Karaağaç mahallesinde gerçekleşen törene Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın yanısıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe Belediye Başkanları,  Teski genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Daire Başkanları ve Karaağaçlı vatandaşlar katıldı. 


 Yapılacak işlerle ilgili teknik bilgiler veren ve sürekli büyüyen Karaağaç’a yatırımların bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa 5 milyon tl 137 bin  liraya mal olacak olan kollektör hattının büyük bir hızla yapılarak  kasım 2016’da  tamamlanacağı belirtti. Toplam 7650 m kollektör hattı döşeneceğini ve  1 adet betonarme köprü yapılacağını hatırlatan Başa  aynı zamanda kollektör hattı yapılırken  imar planındaki imar yolların da açılacağının müjdesini verdi.


Kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da  konuşmasında, “ Daha önce...