09 / 05 / 2024

tekirdağ kapaklı köy yolları yeşillendirmesi

tekirdağ kapaklı köy yolları yeşillendirmesi

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, köy yolları ağaçlandırması, denetimi ve kontrolü projesi kapsamında Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Tüm Trakya’ya ceviz ve badem ekileceği belirtildi...

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Kapaklı'da 157.2 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsayı 157 milyon 207 bin 840 lira bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Tekirdağ Kapaklı parselleri yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tekirdağ İli, Kapaklı İlçesi, Kapaklı Mahallesi'nde yer alan 5 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Köy okulları açılsın, bakım ve onarımını biz yapalım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapatılan köy okullarının yeniden açılmasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi 2019'da açılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak inşaatı devam eden Kapaklı Kültür Merkezi projesini inceledi.

Emlak Konut Tekirdağ Kapaklı değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ Kapaklı parselleri için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tekirdağ Kapaklı'da 25.7 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'nde bulunan 15 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 25 milyon 783 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Kapaklı'da 31.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki 18 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 4 gün boyunca yapılacak..

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Kapaklı'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi'nde bulunan bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

tekirdağ kapaklı köy yolları yeşillendirmesi Haberi

tekirdağ kapaklı köy yolları yeşillendirmesi


İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, köy yolları ağaçlandırması, denetimi ve kontrolü projesi kapsamında Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Yapılan görüşmede, tüm Trakya’ya ceviz ve badem ekileceği belirtildi.


Başkan Mandalı'nın makamında gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Orman İşletme Müdürü Mehmet Uzun ve Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu da hazır bulundu. 2011 yılından bu yana Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın kurulması ile birlikte yalnızca orman arazilerinde değil, okul bahçeleri, köy yolları gibi diğer arazilerde de ağaçlandırma çalışması yapmanın görevlerinden biri olduğunu ifade eden İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, "Buralarda yapacağımız ağaçlandırmalar, ağaçlandırma yapılan yerde yaşayanların gelir elde edebilecekleri ekinlerle yapılıyor. Bu bölgelerde ceviz ve badem gibi yemiş ağaçları ekimi yapıyoruz" dedi.


"40 KİLOMETRELİK YOLDA AĞAÇLANDIRMA TAMAMLANDI"


Projenin tüm Trakya...