08 / 05 / 2024

Tekirdağ Kapaklı yatırım

Tekirdağ Kapaklı yatırım

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Kapaklı İlçesi Karaağaç Mahallesi Kanalizasyon kollektör hattı inşaatı temeli törenle atıldı.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 18 yılda Tekirdağ'a 23 milyarlık yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada son 18 yılda Tekirdağ'a 23 katrilyon, bugünkü rakamla 23 milyarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Tekirdağ Kapaklı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ'a 17 katrilyon liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ'a 2002'den bu yana 17 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ'ın en büyük yatırımı büyükşehirden!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 450 Milyon Liralık 45 Dev Yatırım ile Tekirdağ tarihinin en büyük yatırımını yapıyor. Yatırımların tanıtılacağı ve toplu açılışın gerçekleşeceği organizasyon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Trakya'ya 2 milyar liralık çevre yatırımı yapılacak!

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Trakya’da çevre temizliği için 3 yıl içinde 2 milyar TL yatırım yapacaklarını, bu yatırımların tam kapasite çalışmaya başladığı zaman Marmara Denizi ve Trakya’nın çevre kirliliğinin ortadan kalkacağını söyledi.

Tekirdağ Kozyörük kanalizasyonu TESKİ’nin 2016 yatırım programında!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük Mahallesi’ne yapılacak olan kanalizasyon, TESKİ’nin 2016 yatırım programı içerisine alındı.

Borusan'dan 330 milyon dolarlık enerji yatırımı!

Bu yenilenebilir enerji yatırımı Mersin, İzmir, Bursa ve Çanakkale'de 4 RES'in temellerinin atılması, Tekirdağ Balabanlı RES'in hizmete girmesi ve Balıkesir Bandırma RES'te kapasitenin artırılmasını kapsıyor...

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Tekirdağ Kapaklı yatırım Haberi

Tekirdağ Kapaklı yatırım



Kapaklı İlçesine bağlı Karaağaç mahallesinde gerçekleşen törene Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın yanısıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe Belediye Başkanları,  Teski genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Daire Başkanları ve Karaağaçlı vatandaşlar katıldı. 


 Yapılacak işlerle ilgili teknik bilgiler veren ve sürekli büyüyen Karaağaç’a yatırımların bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa 5 milyon tl 137 bin  liraya mal olacak olan kollektör hattının büyük bir hızla yapılarak  kasım 2016’da  tamamlanacağı belirtti. Toplam 7650 m kollektör hattı döşeneceğini ve  1 adet betonarme köprü yapılacağını hatırlatan Başa  aynı zamanda kollektör hattı yapılırken  imar planındaki imar yolların da açılacağının müjdesini verdi.


Kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da  konuşmasında, “ Daha önce...