29 / 04 / 2024

tekirdağ kumbağ kanalizasyon ihalesi

tekirdağ kumbağ kanalizasyon ihalesi

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açıkladığı Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili ihaleye çıkıldığını, bölgede yeni arıtma sistemlerinin yapıldığını söyledi.

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Tekirdağ Balaban'a yeni altyapı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü TESKİ tarafından geçen yıl temeli atılan Muratlı ilçesi Balabanlı Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon inşaatı tamamlandı.

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin yeni atölyesi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ Saray içmesuyu Tesisi'ne kavuştu!

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Tekirdağ Kumbağ yağmur suyu hattının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Teski tarafından planlanan Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi kanalizasyon ve kısmi yağmur suyu inşaatının temeli atıldı.

Tekirdağ'ın altyapı projelerinde sona gelindi!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen çalışmaların son durumu ile ilgili toplantı düzenlendi...

Tekirdağ Kumbağ Bahçekent Projesi yeni sahibini bekliyor!

Tekirdağ’daki Marmara Denizi manzaralı Kumbağ Bahçekent Villaları projesinin sahibi VEST A.Ş. yönetimi, projenin 500 villalık kısmını bir İnşaat ya da Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ne devretme kararı aldı

Tekirdağ Şarköy'e dev yatırım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Şarköy İlçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor. Teski tarafından projelendirilen Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Tekirdağ Altınova Mahallesi'nde taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) işbirliği ile Altınova Mahallesinde Taşkın Koruma İnşaatının Temeli atıldı.

Tekirdağ Kapaklı'ya 21 milyonluk yatırım!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Kapaklı İlçesi Karaağaç Mahallesi Kanalizasyon kollektör hattı inşaatı temeli törenle atıldı.

tekirdağ kumbağ kanalizasyon ihalesi Haberi

tekirdağ kumbağ kanalizasyon ihalesi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açıkladığı Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili ihaleye çıkıldığını, bölgede yeni arıtma sistemlerinin yapıldığını söyledi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Meclis Toplantısı’nda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından açıklanan Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Göreve geldiği gibi Barbaros ve Kumbağ Mahallerindeki kanalizasyon sorununu çözmeye yönelik Süleymanpaşa Belediyesi ile birlikte çalışmalara başladıklarını söyleyen Şafak Başa, "5 aydır görevdeyim. Göreve geldikten sonra özellikle en çok önem verdiğimiz konulardan bir tanesi kanalizasyon sistemi olmayan yerlerdi. Süleymanpaşa ilçemizin turistik mahalleleri olan Barbaros ve Kumbağ Mahallerimizin kanalizasyon alt yapısı maalesef bu güne...