18 / 05 / 2024

Tekirdağ Malkara asfalt

Tekirdağ Malkara asfalt

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret ettiği Malkara İlçesinde incelemelerine grup yolu ile devam etti.

3 ilde 21 arazi, 5 arsa satılıyor ve 2 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Tekirdağ Malkara, Muğla Ula ve Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 27 adet gayrimenkul satılıyor ve 2 adet iş yeri de kiraya veriliyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Tekirdağ'da 29 milyon TL'ye satılık fabrika!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ ili, Vakıflar Mahallesi, Asfalt Boyu 2. Kısım Sokak No:25 Ergene'de bulunan gayrimenkuller 29 milyon TL'ye satılıyor...

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Otogarı'nın 14 Temmuz tarihinden itibaren yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlenen toplantıda başta imar olmak üzere gündem maddeleri konuşuldu. 

Tekirdağ'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir inşaatta çalışan Pakistanlı işçi mantolama yaptığı sırada iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Tekirdağ Elmalı'da içme suyu inşaatı başlıyor!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Elmalı Mahallesi'nde içme suyu projesinin inşaatı başlıyor.

TOKİ Tekirdağ Malkara başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 400 konutluk Tekirdağ Malkara Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Tekirdağ Malkara başvuruları bugün itibariyle başladı.

TOKİ Tekirdağ Malkara 2017 başvuru!

400 konutluk Tekirdağ Malkara Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Tekirdağ Malkara 2017 başvuru tarihleri..

Tekirdağ Malkara asfalt Haberi

Tekirdağ Malkara asfalt


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret ettiği Malkara İlçesinde incelemelerine grup yolu ile devam etti.


Şahin Mahallesinde yapımı devam eden grup yolundaki RCC zemin üzerine asfalt serme çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. İncelemelerde çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Başkan Albayrak, "Tekirdağ her şeyin en iyisine layık. Biz de vatandaşlarımıza en iyiyi ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.



Tekirdağ Büyükşehir...