02 / 05 / 2024

tekirdağ projeleri 2016

tekirdağ projeleri 2016

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen çalışmaların son durumu ile ilgili toplantı düzenlendi...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Tekirdağ'da 373 riskli bina yıkıldı!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Kentsel dönüşüm Çalışmaları çerçevesinde 2016 yılı sonuna kadar Tekirdağ'da yapılan çalışmalar hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Tekirdağ Malkara'ya prestij caddesi geliyor!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından “11 ilçeye 11 Prestij Caddesi” kapsamında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle başkanlık makamında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Emlak Konut Tekirdağ Çorlu Parselleri 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut Tekirdağ Çorlu Parselleri 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Tekirdağ Çerkezköy 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut İzmir Konak Parselleri 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Aralık Ayı 2.Birleşimi yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı kapsamında, düzenlenen Aralık 2016 Dönemi II. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında, Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Aralık Ayı 1.Birleşimi yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı kapsamında, Aralık 2016 Dönemi 1. Birleşimi, İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla, Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirildi.

tekirdağ projeleri 2016 Haberi

tekirdağ projeleri 2016



Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde sürdürülen çalışmaların son durumu ile ilgili toplantı düzenlenerek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a bilgiler verildi.


Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Süleymanpaşa ilçesinde devam eden çalışmalar ile ilgili de görüş alışverişinde bulunulurken il genelindeki birçok projede sona yaklaşıldığı belirtildi.



Tekirdağ Büyükşehir...