29 / 04 / 2024

tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi YTekirdağ Büyükşehir Belediyesi

tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi YTekirdağ Büyükşehir Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Özel Proje Alanları 1. Etap kapsamında, Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi Yapım İşi Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Tekirdağ Süleymanpaşa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş binalar mecliste!

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş olan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeye kapalı pazaryeri inşaatı için çalışmalara başladı.

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Edirne'deki tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın restorasyonu tamamlandı!

Edirne'de restorasyonu tamamlanan tarihi Rüstempaşa Kervansarayı, konaklama ve restoran hizmeti kapsamında müşterilerini ağırlamaya başladı. 

Pakistan'da inşa edilen dev şehir için Türk firmalara yatırım çağrısı!

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da inşası devam eden konut ve yaşam alanları projesi için görüşmeler yapmak amacıyla Türkiye'ye gelen yetkililer, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu.

Elazığ Rüstempaşa Mahallesi'nde ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Elazığ'da Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan depremde en fazla hasar gören mahallelerden biri olan Rüstempaşa'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Mahalle sakinleri, süreç hakkında yetkililerin bilgilendirme yapmadıklarını ileri sürdü...

tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi YTekirdağ Büyükşehir Belediyesi Haberi

tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi YTekirdağ Büyükşehir Belediyesi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Rüstempaşa Bedesteni önündeki törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Daire Başkanları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin, “Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi Kentsel Sit etkileme geçiş alanı 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama ve imar planı 06 Ekim 2010 tarihinde onaylanmıştır. Bu planda Özel Proje alanı 1 (ÖPA1) olarak tanımlanan, tarihi kent merkezi ve çevresini kapsayan alanının kentsel tasarım projesi Tekirdağ Belediyesi tarafından hazırlatılmış, Edirne Kültür Varlıklarını Koruma bölge Kurulu tarafından 21 Haziran 2013 tarih ve 1086 sayılı...