04 / 05 / 2024

Tekirdağ Saray Belediyesi satılık gayrimenkul

Tekirdağ Saray Belediyesi satılık gayrimenkul

Saray Belediyesi Başkanlığı tarafından 21 adet taşınmaz ihaleye çıkıyor. Taşınmazların toplam bedeli 8 milyon 158 bin 750 TL. Haber resmi gazetede yer aldı.

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediye resmen tarihi verdi!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

O ilde KDV'den muaf 13 arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika müjdesi! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirsağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 13 adet arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Saray Belediyesinden büyük fırsat! Tekirdağ'da KDV'den muaf tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde tam 14 adet arsa satılıyor! 633 bin TL'ye arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Tekirdağ Saray Belediyesi, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesinde yer alan 14 adet arsayı 633 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların büyüklükleri ne kadar? 

KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat! Belediye tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray'da yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Tekirdağ Saray 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Saray 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Saray projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Saray 2022 sosyal konut projesi...

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Tekirdağ Belediyesi 14 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular mahallerinde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Tekirdağ Saray Belediyesi satılık gayrimenkul Haberi

Tekirdağ Saray Belediyesi satılık gayrimenkul

Saray Belediyesi Başkanlığı tarafından 21 adet taşınmaz ihaleye çıkıyor. Taşınmazların Toplam bedeli 8 milyon 158 bin 750 TL. Haber resmi gazetede yer aldı. 



Saray Belediye Başkanlığından:


Madde:1 - Aşağıda tapu kaydı ve niteliği belirtilen Belediyenin özel mülkiyetinde bulunan Taşınmazlar Saray Belediyesince, aşağıda tarih ve saati belirtilen zamanda Belediye Encümeni huzurunda ve Encümen Toplantı Odasında yapılacak ihale ile satılacaktır. Taşınmazlar ile ilgili imar durum belgeleri İmar ve Şehircilik Müd. ve www.saray.bel.tr resmi sitesi “İHALELER’’ link başlığından ulaşılabilinir.


Madde 2 - İhale Saray Belediye Başkanlığı’nca, 08.09.1983 tarih, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde 45. Maddesi uyarınca Açık Artırma usulü ile yapılacaktır.


Madde 3 - Satış işleminden K.D.V. alınmayacaktır.


Madde 4 - Taşınmazlar gerçekleşen ihale bedeli üzerinden aşağıda belirtildiği şekilde ödeme seçenekleri ile ödenebilir.



Ödeme Seçenekleri


1. Peşin...