06 / 05 / 2024

Tekirdağ su sorunu

Tekirdağ su sorunu

Mesaisine sabahın erken saatlerinde Marmara Ereğlisi'nde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak mesaisini akşam 24:00 te Şarköy ilçesinde tamamladı.

O kurum tam 138 personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi, (TESKİ) bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Tekirdağ'da tapularını alamadıklarını iddia eden site sakinlerinden suç duyurusu!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, tapularını alamadıklarını ve müteahhitlerin kendilerini dolandırdığını iddia eden site sakinleri, suç duyurusunda bulundu.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Tekirdağ'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Çınarlı Mahallesi Dere Sokak’ta yaşayan vatandaşların 40 yıldır süren tapu sorunları çözüme kavuştu. 

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ Ergene'de 11.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi'nde yer alan Kargir Fabrika, Lojmanlı İdari Bina Kazan ve Su Deposu Arıtma Tesisi Müştemilat ve Arsası vasıflı gayrimenkul 11 milyon 304 bin 646 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Tekirdağ Balaban'a yeni altyapı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü TESKİ tarafından geçen yıl temeli atılan Muratlı ilçesi Balabanlı Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon inşaatı tamamlandı.

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

TESKİ'nin Araç Bakım ve Onarım tesisi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresinin (TESKİ) yeni Araç Bakım ve Onarım tesisi açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Tekirdağ su sorunu Haberi

Tekirdağ su sorunu


Mesaisine sabahın erken saatlerinde Marmara Ereğlisi'nde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak mesaisini akşam 24:00 te Şarköy ilçesinde tamamladı.


Yaklaşık 20 saat mesai  yapan Başkan Albayrak TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve diğer yetkilileriyle beraber  Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 11 ilçede başlattığı ve yapımına devam edilen yatırımlarını inceledi.


240 Milyon lira tutarındaki  kanalizasyon, arıtma tesisi, yağmur suyu ve içme suyu hatlarında incelemeler yaparak TESKİ yetkilileri ve müteahhit firmalardan işlerin son durumu ile ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak müteahhit firmalardan işlerin bir an önce tamamlanmasını istedi.  Albayrak  yakın bir zamanda tamamlanacak olan yatırımların açılışının yapılacağını  da söyledi.


Tekirdağ'ın tüm ilçelerinde altyapıların yenilendiğini hatırlatan Albayrak 'Bizi sabırla bekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm bu yatırımlarımız onların hizmetine  en kısa zamanda sunulacak...