06 / 05 / 2024

tekirdağ Temel Afet Bilinci eğitimi

tekirdağ Temel Afet Bilinci eğitimi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili personellere “Temel Afet Bilinci ve Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması” konularında “Eğitmen” eğitimi verildi

Tekirdağ Ergene Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Atatürk Evi'nin temelini attı. Temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm toplantıları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir, kentsel dönüşüm alanında yaptığı çalışmalar sonucunda Dünya Bankası ve Çevre Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm ve afet önlem konularında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile beraber örnek belediyeler arasında gösterildi ve hibe desteği aldı.

Tekirdağ Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Atatürk Evi" temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ'da 6 ayda 622 riskli yapı yıkıldı!

"6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında 6 aylık uygulama döneminde Tekirdağ'da 'riskli yapı' statüsünde 622 riskli yapı yıkıldı. 

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı'da hayata geçirdiği kültür merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de katıldı.

Tekirdağ Şarköy'e dev yatırım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Şarköy İlçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Ergene Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Kapalı Spor salonunun temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ Ergene’de Temel Afet Bilinci eğitimi verildi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili personellere “Temel Afet Bilinci ve Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması” konularında “Eğitmen” eğitimi verildi

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Tekirdağ Kozyörük'te altyapı çalışmaları başladı!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük mahallesi kanalizasyon inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. temel atma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

Tekirdağ Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Tekirdağlıların sabırsızlıkla beklediği Şehir Hastanesi’nin inşaatına henüz başlanmadığını ancak ihale sürecinin bittiğini, temel atmak için gün saydıklarını söyledi.

Tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni projesinin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Özel Proje Alanları 1. Etap kapsamında, Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi Yapım İşi Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

tekirdağ Temel Afet Bilinci eğitimi Haberi

tekirdağ Temel Afet Bilinci eğitimi


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında; Kurumumuz bünyesinde çalışan ilgili personellere “Temel Afet Bilinci ve Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması” konularında “Eğitmen” eğitimi verilmiştir.


1-7 Mart Deprem Haftası Kapsamında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığımız tarafından Süleymanpaşa İlçemizde yürütülen Temel Afet Bilinci ve Deprem Simülasyon Tırı eğitimleri büyük ilgi gördü. Yapılan eğitim ve etkinliklerin yarattığı farkındalık üzerine Büyükşehir Belediyemize başvuran Ergene ilçesi Kırkgöz Mahallesi Ortaokulunda “ABCD Temel Afet Bilinci” sunumu gerçekleştirildi. Öğrenci ve öğretmenler tarafından ilgi ile karşılanan eğitim deprem konusunda farkındalık yarattı.


Tüm ilçelerimizde bulunan eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşlarından gelecek taleplere göre, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığımızca “Temel Afet Bilinci ve Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması” eğitimleri verilmeye devam...