29 / 04 / 2024

tekirdağ valisi kim

tekirdağ valisi kim

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya kimdir? Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yerlikaya, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ali Yerlikaya...

Çalıkuşu'nun yazıldığı ev restore edilecek!

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen, Reşat Nuri Güntekin'in "Çalıkuşu" adlı romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi evin restore edileceğini açıkladı.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'ne ilişkin açıklama!

Tekirdağ Valisi Yıldırım, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi, Londra'dan Pekin'e uzanan Demir İpek Yolu'nun önemli bağlantılarından bir tanesidir. Bu küresel boyuttaki projeyle Tekirdağ ve Türkiye, uluslararası ticaretin önemli bir merkezi haline gelecektir" dedi...

Tekirdağ OSB tesisinde inceleme yapıldı!

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ’da yapım çalışmaları devam eden Türkiye’nin en büyük OSB arıtma tesisinde incelemeler yaptı. 

Trakya'ya 2 milyar liralık çevre yatırımı yapılacak!

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Trakya’da çevre temizliği için 3 yıl içinde 2 milyar TL yatırım yapacaklarını, bu yatırımların tam kapasite çalışmaya başladığı zaman Marmara Denizi ve Trakya’nın çevre kirliliğinin ortadan kalkacağını söyledi.

Çorlu Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi iptal mi oldu?

Dönemin Tekirdağ Valisi şimdi Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın girişimleri ile başlatılan ve Kalkınma Bakanlığı'nın desteklediği Trakya Kalkınma Ajansı'nın finanse ettiği Çorlu Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi projesi iptal mi oldu?

Enver Salihoğlu kimdir?

Enver Salihoğlu, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tekirdağ Valisi olarak atandı. Peki, Enver Salihoğlu kimdir? Enver Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Enver Salihoğlu...

Tamamlanan projeler Tekirdağ'ın İstanbul bağını azalttı!

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya: " Biz yedi tane ıslah OSB'mizi 11 Ekim 2013 tarihi itibarıyla normal OSB haline getirdik. Ayrıca Türkiye'nin en büyük endüstriyel arıtması artık Bursa Demirtaş'ta değil, Tekirdağ'da. " dedi...

Ergene Havzası 30 yıl önceki haline kavuşacak!

Ergene Havzası Koruma Eylem Planı hakkında bilgi veren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, "OSB içerisine yapılması planlanan 5 ortak arıtma tesisi yaklaşık 250 milyon dolara mal olacak.

Ergene Havzası'na 250 milyon dolara arıtma tesisi yapılacak!

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ergene Havzası Koruma Eylem Planı çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içinde yapılması planlanan 5 ortak arıtma tesisinin yaklaşık 250 milyon dolara mal olacağını söyledi..

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Ali Yerlikaya: Tekirdağ OSB'lere Meriç nehrinden su getirilecek!

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, "Meriç'ten su getirme projemiz fikren kabul edildi. Fizibilite raporlarını yaptırdım. Günlük saniyede 7.2 metreküp su gerekli. Bunu sağlarsak, tüm yeraltı sularımızın havzalarını kapatacağız" dedi.

Ali Yerlikaya kimdir?

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya kimdir? Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yerlikaya, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ali Yerlikaya...

Ali Yerlikaya: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan ilgimizi esirgemeyeceğiz!

Tekirdağ valisi Ali Yerlikaya, “ÇTSO’nun yeni hali, sanayi kentine yakışır bir yapı olmuş. Biz Tekirdağ Valiliği olarak sizin gibi başarılı kuruluşlarımızın üzerinden ilgimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz” dedi...

tekirdağ valisi kim Haberi

tekirdağ valisi kim

Ali Yerlikaya kimdir?

Ali Yerlikaya, 11.10.1968 tarihinde Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı ilde tamamladıktan sonra 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 'Kamu Yönetimi' bölümünden mezun oldu. 


1990 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam adaylığı görevine başladı.1993 yılında Kayseri ili Felahiye İlçesi Kaymakam'lığına atandı. 


Sırasıyla Erzin (Hatay), Derebucak(Konya), Hilvan(Şanlıurfa) ve Sarıkaya (Yozgat) ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.2003 yılında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine atandı. 18 Ekim 2003 tarihinde Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevine atandı. 


30.11.2007 - 17.05.2010 tarihleri arasında Şırnak Valisi, 24.05.2010 - 09.08.2012 tarihleri arasında Ağrı Valisi olarak görev yaptı. 


01.08.2012 tarih ve 2012/3511 sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliği'ne Vali olarak atanan Yerlikaya, evli ve dört çocuk...