16 / 05 / 2024

tekirdağda halkın katılım toplantısı

tekirdağda halkın katılım toplantısı

Ayhanlar Yol Asfaltlama San. ve Tic. A.Ş. tarafından Tekirdağ İli, Muratlı İlçesi, Balabanlı Köyü'nde kurulacak Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi için halkın katılım toplantısı 8 Ekim 2013 tarihinde düzenelenecek...

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Emlak Katılım'ın 32'nci şubesi Antalya'da açıldı!

Türkiye’de farklı yerlerde şubeleşme çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, yeni şubesini Türkiye turizminin önemli şehirlerinden Antalya’da hizmete açtı.

Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu!

Katılım Varlık Kiralama'nın 1 Nisan 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin hazırlanmış olan "Yatırımcı Raporu" yayınlandı.

Emlak Katılım Erenköy şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul'da bulunan 5'inci şubesini Erenköy'de hizmete açtı. Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, "Salgın sürecine rağmen Emlak Katılımı büyütmeye devam ediyoruz'' diye konuştu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın yurtiçinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, Yönetim Sözleşmesine dayalı 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracı onaylandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1 Nisan 2020 ile 30 Haziran 2020 tarihlerini kapsayan Yatırımcı Raporu yayınlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL ve 100 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama A.Ş. Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı ve yetkili yatırım kuruluşu olarak yer alacağı, 400 milyon TL ve 100 milyon TL kira sertifikalarının tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, TRDZKVK62028 ISIN kodlu, 500 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı. 

Katılım Varlık Kiralama'nın 36.5 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Katılım Varlık Kiralama, TRDKTLM62010 ISIN kodlu, 36 milyon 650 bin TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 700 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama,  TRDZKVK62010 ISIN kodlu, 700 milyon TL tutarlı, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemini tamamladı. 

Katılım finans kuruluşlarından 4 yeni finansman paketi!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklaması üzerine, dün kamu bankaları konut kredisi faizlerini tarihin en düşük seviyesine çekti. Bugün de katılım bankaları da 0,64 oranlı konut kredisi kampayasını başlattı...

Katılım bankalarından 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Katılım bankaları, kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek geldi. Katılım bankaları da 0,64 faiz oranlı konut kredisini yürürlüğe alınıyor...

Katılım Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!    

Katılım Varlık Kiralama, 200 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı. 

tekirdağda halkın katılım toplantısı Haberi

tekirdağda halkın katılım toplantısı

Ayhanlar Yol Asfaltlama San. ve Tic. A.Ş. tarafından Tekirdağ İli, Muratlı İlçesi, Balabanlı Köyü'nde kurulacak Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi için halkın katılım toplantısı 8 Ekim 2013 tarihinde yapılacak. 



Toplantı Yeri: Balabanlı Köy Kahvesi

Toplantı Yerinin Adresi: Balabanlı Köy Kahvesi, Cami Yanı Balabanlı Köyü

Toplantı Tarihi: 08.10.2013

Toplantı Saati:...