29 / 04 / 2024

tekirdağda inşaat ruhsatı

tekirdağda inşaat ruhsatı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Ağustos ayında yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1 aylık süre zarfında toplam 20 adet inşaat ruhsatı verildiğini kaydetti...

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Tekirdağ Kapaklı'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından inşa edilecek Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı.

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'da yapılacak santralde inşaat ruhsatı çelişkisi!

Samsun'un Çarşamba ilçesi Eğercili Mahallesi'nde yapılacak biyokütle enerji santralinin inşaat ruhsatının ‘iki katlı depo’ olarak düzenlendiği ortaya çıkınca, Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu,  "Samsun 3. İdare Mahkemesi’ne dava açtık. Depo ruhsatıyla inşaat yapılmaz" dedi...

Bayburt 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaat ruhsatı verildi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri inşaat ruhsat dağıtımı dolayısıyla düzenlenen törende, her zaman üretimin gücüne inanandığını, üretimin ülkeyi büyüteceğini, kalkındıracağını belirtti.

Adana Çukurova'da inşaat halindeki binanın istinat duvarı yıkıldı!

Adana'da inşaat halindeki bir binanın istinat duvarı, toprak kayması sonucu yola doğru çöktü. Polisin yolu güvenlik şeridiyle kapattığı olayda ölen ya da yaralanan olmazken, aynı duvarın yaklaşık bir yıl önce de yıkıldığı belirtildi.

İnşaat ruhsat harcı 2017!

Bir arsa üzerinde yapı inşaatına başlanılabilmesi için mimari proje için ruhsatın alınması gerekiyor. Peki, inşaat ruhsat harcı 2017 ne kadar?

Halkapınar-Salhane'de inşaat ruhsatı yok!

Konak Belediyesi, liman arkasında, HalkapınarSalhane bölgesi içinde inşaat ruhsatı veremeyecek

Ataşehir Belediyesi, 6 ay içinde inşaat ruhsatı verecek!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin 1/1000'lik imar planlarıyla ilgili yaptığı bilgilendirme toplatısında, Haziran 2017 itibariyle vatandaşların inşaat ruhsatını vermeyi planladıklarını söyledi.

Samsun'da inşaat iskelesi çöktü: 3 yaralı!

Samsun'da inşaatın ikinci kat zeminine beton dökme işlemi sırasında işçilerin üzerinde bulunduğu demir iskele çöktü.

Torbalı'da inşaat yatırımları hız kesmedi!

İzmir'de Torbalı Ticaret Odası'nın araştırması konut alım-satımında Torbalı'ya olan ilgiyi, 15 Temmuz darbe girişiminin bile etkilemediğini gösterdi. Torbalı'da inşaat sektöründe yatırımlar hız kesmedi.

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

Eskişehir Odunpazarı'nda 20 günde inşaat ruhsatı verilebilir!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt belediyenin, işlemlerini doğru şekilde yaparak başvuruya gelenlere yirmi günde inşaat ruhsatı verebileceğini söyledi...

Çorum'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

Çorum'da inşaat alanı yakınında bulunan parkta hasar oluştu, çevredeki apartman sakinleri duruma tepki gösterdi.

tekirdağda inşaat ruhsatı Haberi

tekirdağda inşaat ruhsatı

TEKİRDAĞ'A bağlı Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Ağustos ayında 20 inşaat ruhsatı verildiği açıklandı. 


Kapaklı Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Değerlendirme Toplantısı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Ağustos ayında yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1 aylık süre zarfında toplam 20 adet inşaat ruhsatı verildiğini kaydetti. Ağustos ayında toplam 34 adet inşaatın Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce yerinde kontrolleri ve hak ediş evrak kontrollerin yapıldığını belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Konuyla ilgili Mal Müdürlüğü'ne gerekli ödeme yazıları yazıldı. Bununla birlikte 2 adet inşaat için de yenileme ruhsatı düzenlendi. Ayrıca 22 adet imar durumu belgesi de 1 aylık süre zarfında hazırlandı" dedi. 

Bir aylık süre zarfında toplam 32 adet imar durumu hakkında resmi...