19 / 05 / 2024

Tekirdağda okul onarımı

Tekirdağda okul onarımı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ'da 26 okulun onarımı için 1 milyon 683 bin 408 lira harcandığını söyledi.

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yasmin İnşaat Elektrik Tadilat Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasmin İnşaat Elektrik Tadilat Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Demir tarafından kuruldu.

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Recep Özer tarafından kuruldu.

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

Milli Emlak Tekirdağ'da 81 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Tekirdağ'da 20 bin 625 liraya arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Haliç'te yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüpsultan'da yapım veya onarım karşılığı 49 yıllığına kiralama işi ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Tekirdağ'da okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi 31 Mayıs'ta!

Kamu yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa'da okul ve pansiyon inşa edecek.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Tarabya'da 137 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 137 milyon TL'ye ihale ediyor.

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi bugün Bağvılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Özen tarafından kuruldu.

Tekirdağda okul onarımı Haberi

Tekirdağda okul onarımı

Tekirdağ İI Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, 2015 - 2016 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Tekirdağ genelinde eğitime yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Büyük onarımlarda 4 tane alanı hedeflediklerini dile getiren İşler, "Bunlar çatı, ıslak zemin, elektrik ve ısınmadır. Acil olanları yapıyoruz. Eğer doğal gaza dönüşüyorsak dış tarafa mantolama yapıyoruz. Ama biz dış ve iç boyada Milli Eğitim Bakanlığı'nın verdiği parayla girmiyoruz. Eğitim ve öğretimi boyası olmayan bir okulda da yapabiliriz ama çatısı akan bir okulda eğitim öğretim yapamayız" dedi. 



"26 OKULUN İNŞAAT MALİYETİ 1 MİLYON 683 BİN 408 LİRA" 

Okullardaki çalışmaları 2015-2016 eğitim-öğretim yılı başına yetiştirmeye çalıştıklarını belirten İşler, "16 tane ilkokul, 4 tane ortaokul 6 tane meslek lisesi olmak üzere toplamda 26 tane okulumuzun onarımı yapılıyor. İhalelerini yaptık, tamamlandı. 26...