03 / 05 / 2024

tekke kentsel dönüşüm 2018

tekke kentsel dönüşüm 2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı yerel bir kanala ait programda Tekke'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tekke'de kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşüm kapsamında 90 ev yıkıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşüm tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı tarihi bir kararla Yusuflar Mahallesi’nde(Tekke) başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de asırlık kentsel dönüşüm projesini başlattı. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Kahramanmaraş'ın tam ortasında olan Tekke'nin konum itibarıyla da müstesna bir yerde olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm bekliyor!

Kentsel Dönüşüm hamlesini tüm hızıyla sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yusuflar Mahallesi’ne kazma vurmaya hazırlanıyor. Hazırlanan proje onaylandığı takdirde Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla görüşmeye başlayacak.

Orhangazi'de kentsel dönüşüm sinyali!

Arapzade, Tekke ve Hürriyet mahallelerinin üst bölgelerinde planlanan kentsel dönüşüm için ilk adımını atan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Düşüncemiz Orhangazi'yi daha modern bir şehir haline getirmek" dedi.

Orhangazi'de kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı!

Arapzade, Tekke ve Hürriyet mahallelerinin üst bölgelerinde planlanan kentsel dönüşüm için ilk adımını atan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Düşüncemiz Orhangazi'yi daha modern bir şehir haline getirmek" dedi.

Neşet Çağlayan: Orhangazi'de tek çare kentsel dönüşüm!

Hürriyet, Tekke ve Arapzade mahallelerinde yüksek katlı binalar yapılmasının imkânsız olduğunu dile getiren Orhangazi Belediye Başkanı Çağlayan, tek çarenin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Jirayr Amca, kentsel dönüşüm mağduru!

Tarlabaşı Sakızağıcı Caddesinde, kentsel dönüşüm nedeniyle pazartesi günü proje kapsamındaki son binalar boşaltılıyor. 66 yaşındaki Jirayr Zincirci de 30 yıldır yaşadığı tek göz odasına elveda demek zorunda

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

tekke kentsel dönüşüm 2018 Haberi

tekke kentsel dönüşüm 2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Yusuflar Mahallesi(Tekke)’nde kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şu ana kadar yıkım çalışmaları kapsamında 180 evle anlaşma sağlanırken, Saçaklızade Mahallesi’nde ise yeni konutlar inşa ediliyor.

Tekke’de süren yıkım çalışmaları kapsamında görüşlerine başvurduğumuz vatandaşların bir hayli memnun oldukları görüldü.

Mehmet Dere: “ Yusuflar Mahallesi namı değer tekkeliyim. Yıkım çalışmalarından tabi ki çok duygusal bir şey burası bizim doğduğumuz büyüdüğümüz anılarımızı yaşadığımız bir yer. Tarih kokan bir mahalle eski bir mahalle. Biliyorsunuz yaklaşık bir 100 yıl geçmişe dayanıyor bu tabi her şey bir yenilik ister artık yenilik istiyor. Bunu hepimiz de biliyoruz mahallemizin işte yol sorunları vardı okul problemi vardı, bunun gibi birçok daha problemler vardı. Büyükşehir Belediyemize...