01 / 05 / 2024

Tekkeköy Kavşağı

Tekkeköy Kavşağı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada toplu ulaşımın en modern sistemlerinden olan tercihli yol projesini kentin batısı ile güneyine de kazandıracaklarını söyledi...

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Tekkeköy'e hanımlar konağı inşa ediliyor!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Aşağıçinik Mahallesi’nde yapımına başladıkları 4 katlı "Hanımlar Konağı"nı yılbaşına kadar teslim almak istediklerini söyledi.

Samsun Tekkeköy'e bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Tekkeköy Belediyesi Aşağıçinik hizmet binası bin kişilik kız öğrenci yurdu oluyor.

Samsun Tekkeköy Hanımlar Konağı açılışa hazır!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından yapılan Hanımlar Konağı'nın inşaatında sona gelindi. Konak önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış bekliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından inşa edilen Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı açılışı bekliyor.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı'nın yüzde 74'ü tamamlandı!

Mersin’in trafik sorununun çözülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatının yüzde 74’ü tamamlandı, kavşak Aralık ayı ortalarında hizmete girecek.

Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmaları mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattı açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, geçen günlerde Gar-Canik Balıkçı Barınağı raylı sistem hattının açıldığını ve 10 Ekim’de de Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattının açılacağını ifade etti.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Samsun Tekkeköy raylı sistem hattı 10 Ekim’de açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattı Gar-Balıkçı Barınağı arasında tamamlanan bölümde test sürüşleri başladı.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Tekkeköy Kavşağı Haberi

Tekkeköy Kavşağı

Şehri trafik sıkışıklığından kurtaracak projede önce çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Tekkeköy Kavşağı-Gar Kavşağı arasındaki tercihli yolun hizmete gireceğini ifade eden Başkan Yılmaz, ardından da diğer güzergah çalışmalarının başlayacağını kaydetti.


Samsun kamuoyunun yakından takip ettiği Tekkeköy Kavşağı-Gar Kavşağı arasında hizmet verecek tercihli yol projesiyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, projenin tamamlanmasıyla hem hızlı ve konforlu toplu ulaşım imkanı sağlanacağını hem de trafik sıkışıklığının giderileceğini söyledi.


Ulaşım projesinin hızla sürdüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, "Şuan Tekkeköy kavşağında  herkesin bildiği gibi spor yatırımları var. Bunun yanında fuar ve kongre merkezi ve kapalı spor salonu var. Şimdi orada TÜBİTAK işbirliği ile bilim ve teknoloji müzesi yapacağız. Bu süre içinde lokalde kendimiz bir trafik sıkışıklığına muhatap olmayalım düşüncesiyle Samsun'u Tekkeköy'e tercihli yolla...