25 / 07 / 2024

teknik müşavirlik kuruluşu ceza

teknik müşavirlik kuruluşu ceza

Denetim yapan teknik müşavirlik kuruluşlarına, inşaatın aykırı olduğu tespit edildiğinde 10 yıllık men cezası verilecek...

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1964 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Onur ve Uğur Kaan ortaklığında kuruldu.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Martı GYO'nun Bağımsız Denetim Kuruluşu tescillendi!

Martı GYO'nun 01.04.2019-31.03.2020 Dönemi Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçtiği Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Özderici GYO 2020 yılı için Işık Yeminli Mali Müşavirlik'le anlaştı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi...

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazmi Ekiz tarafından kuruldu.

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Burak Başkaya tarafından kuruldu.

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uğurluoğlu ve Kağan Fatih Deniz ortaklığında kuruldu. 

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Nurgün Uğur tarafından kuruldu.

Anda Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Anda Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Topçu ve Oğuzhan Alkan ortaklığında kuruldu.

teknik müşavirlik kuruluşu ceza Haberi

teknik müşavirlik kuruluşu ceza

Denetim şirketleri ve laboratuvarlar görevlerini ihmal etmeleri ve belgeleri yanlış hazırlamaları sebebiyle sahtecilik suçundan yargılanacak. 10 yıl men cezası verilerek 10 bin liradan az olmamak kaydıyla da para cezası...