30 / 04 / 2024

teknik yapı 15. şirket

teknik yapı 15. şirket

40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım, 40 yıllık iş hayatında 14 şirket kurdu. Bilgiye göre, Durbakayım geçtiğimiz günlerde 15'inci şirketinin kuruluşunu yaptı.

Deluxia Park Teknik Yapı 2017 ev fiyatları!

Deluxia Park Teknik Yapı 2017 ev fiyatları en düşük 418 bin TL'den başlıyor. 2019 yılının sonunda daire teslimleri yapılacak olan Deluxia Park projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Teknik Yapı Metropark İkitelli fiyat listesi!

Teknik Yapı Metropark İkitelli fiyat listesi 330 bin TL'den başlıyor. İkitelli Metropark Evleri projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim sunuluyor...

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Baş, Macit Baş, Mesut Baş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Halkalı, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Bab Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sait Başar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mansur Bayrak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 120 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi'nde kuruldu.

Teknik Yapı 100 dairede faizi sıfırladı!

Teknik Yapı'dan, 'fırsatdolu' yılbaşı sepeti... Teknik Yapı, İstanbul Halkalı'daki Metropark projesinde kalan 100 daire için faizi sıfıra çekti. Peşin alımlarda da yüzde 15 indirim yapılıyor.

Teknik Yapı Halkalı Metropark'ta indirimi yüzde 15'e yükseltti!

Halkalı'nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi.

Teknik Yapı'nın 15. şirketi kuruldu!

40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım, 40 yıllık iş hayatında 14 şirket kurdu. Bilgiye göre, Durbakayım geçtiğimiz günlerde 15'inci şirketinin kuruluşunu yaptı.

Teknik Yapı projelerinde kredili ödemelere yüzde 12 indirim fısatı!

Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede %0,39’a çekti. Yüzde 25 oranındaki peşinatın yüzde 10’u sözleşme aşamasında, yüzde 15’i ise bir yıl sonra ödenecek.

Depar Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depar Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 15 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Bayram Çınar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Mithat Can Özer bestesi için Teknik Yapı'ya dava açtı!

SEZEN Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer, "Yeni ve Yeni Kalanlar" bestesini YouTube'da izinsiz kullandıkları gerekçesiyle, Teknik Yapı Holding A.Ş ile Vega Reklam ve Bilgisayar Hizmetleri şirketine 15 bin liralık tazminat davası açtı...

Gem Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gem Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi, Memet Ali Gergin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Bosna Caddesi'nde kuruldu.

Teknik Yapı Genel Koordinatör alacak!

Teknik Yapı Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş genel koordinatör alacak. Teknik Yapı 15 20 yıl şantiye deneyimi olan, mühendislik veya mimarlık fakültelerinden mezun çalışma arkadaşını arıyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul dükkan ihalesi!

Teknik Yapı Evora İstanbul dükkan ihalesi yarın saat 15:00'da Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. Evora İstanbul dükkan fiyatları 123 bin liradan başlangıç gösteriyor

teknik yapı 15. şirket Haberi

teknik yapı 15. şirket

Teknik Yapı, 40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirket. Nazmi Durbakayım tarafından kurulan firma, bugüne kadar konut ve sanayi yapılarında 10 milyon metrekarenin üzerinde imalat gerçekleştirmiş. İstanbul'da birçok prestijli projeye imza atmış. 


Delux Dragos, Evora Park, Upcity Residence, Teras Evler tamamladığı önemli projelerinden bazıları. Şu anda ise Suadiye Sahil, Concord istanbul, Teknik Yapı Metropark ve Evora İstanbul projelerini sürdürüyor. 


Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım, 40 yıllık iş hayatında 14 şirket kurmuş. Bu şirketleri de Teknik Holding bünyesinde toplamış. 


Edindiğimiz bilgiye göre bilgiye göre, Durbakayım, geçtiğimiz günlerde 15'inci şirketinin kuruluşunu yaptı. UCD Yapı Anonim Şirketi unvanıyla kurulan yeni şirketin de konut projeleri geliştireceğini öğrendik, şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını Nazmi Durbakayım, Başkan Yardımcılığını ise Umut Durbakayım üstlenmiş. Tolga Ülkealan da yönetim kurulu üyesi...