11 / 05 / 2024

Teknik Yapı özel kampanyaları

Teknik Yapı özel kampanyaları

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25'e indirdiği kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı "Serinleten Kampanya" sloganı ile faiz oranlarını yüzde 0.25'e indi.

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Kampanyaya göre yüzde 25 peşinde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Teknik Yapı 44. yıl kampanyası!

44. yaşını kutlayan Teknik Yapı satışı devam eden projelerinde özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşin olarak verildiği takdirde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Yücel Park Teknik Yapı fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de inşa edilen Yücel Park projesinde toplamda  825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. Projede lansman dönemine özel avantajlar sağlanıyor. 

Suadiye Sahil Teknik Yapı fiyatları 2016!

Toplam 130 konuttan meydana gelen Suadiye Sahil Teknik Yapı fiyatları 1 milyon 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede kişiye özel ödemeler yapılıyor.

Suadiye Sahil Teknik Yapı fiyat!

19 katlı 10 blok şeklinde yükselen Suadiye Sahil Teknik Yapı projesi 130 konuttan meydana geliyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sağlanıyor.

Evora Denizli Teknik Yapı ödeme planı!

Evora Denizli Teknik Yapı ödeme planı sıfır faizli, yüzde 1 peşinatlı ve ara ödemeli seçenekler sunuluyor. Lansmana özel yüzde 12 indirim fırsatı devam ediyor...

Teknik Yapı Evora Denizli'de lansmana özel yüzde 12 indirim!

Teknik Yapı tarafından Denizli'de inşa edilecek 5 bin kişilik yaşam alanına sahip Evora Denizli projesi, lansmanına özel yüzde 12 indirimle konut sahibi yapıyor.

Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!

Denizli Merkezefendi'de 115 dönüm arazi üzerinde yükselen Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı. Projede lansmana özel yüzde 12 indirim uygulanıyor.

Teknik Yapı projelerinde faizi yüzde 0,39'a çekti!

Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39'a çekti.

Teknik Yapı'dan Ramazan'a özel yüzde 12 indirim fırsatı!

Ramazan ayına özel bir kampanya başlaian Teknik Yapı, yüzde 75'lik yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39'a çekti.

Teknik Yapı'da 60 ay 0.39 faizle ödeme imkanı!

Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, konut kredisinde faiz oranlarını bütün projelerinde 60 ay vadede yüzde 0.39'a çekti.

Teknik Yapı'dan düşük faiz kampanyası!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı'dan Ramazan'a özel faiz!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim”den oluşan kampanya başlattı.

Teknik Yapı özel kampanyaları Haberi

Teknik Yapı özel kampanyaları

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25'e indirdiği kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı "Serinleten Kampanya" sloganı ile faiz oranlarını yüzde 0.25'e indiren Teknik Yapı, yatırımcıyı destekleyen bu kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı. Konuyla ilgili açıklama ise Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım'dan geldi. Yüzde 1.10 seviyelerine kadar çıkan konut kredi oranlarına karşı müşterilerini destekleme kararı aldıklarını belirten Umut Durbakayun, "Hazırladığımız kampanya kapsamında anlaşmalı bankalardan kredi kullanacak olan müşterilerimiz için vadesine göre bu oranı yüzde 0.25'e kadar indirdik ve bu oranı bayram sonuna kadar sabit tutacağız" dedi. 


Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için "düşük faiz", "peşinat öteleme" ve "indirim" fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyasını buzdolabı ve klima hediye...