16 / 05 / 2024

Tekno Asfalt

Tekno Asfalt

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bu köprü ile bağlantılı Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor.

Manavgat'taki Köprülü Kanyon yolunda asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde turistik çekim merkezi Köprülü Kanyon Milli Parkı içindeki Beşkonak-Yeşilbağ arasındaki 46 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Fatsa’da asfalt yenileniyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,ilçenin Sakarya Caddesi ve Hacı Hulusi Baba Caddelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılan asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan Belediyesi 3,7 milyonluk asfalt ihalesi gerçekleşti!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi. Maliyeti 3 milyon 732 bin 890 lira olan ihaleye toplam 8 firma katıldı.

Denizli Çivril'de asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımları inceledi.Çivril'de asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı ve Işıklı'ya da kilit parke taşı hibe etti.

Kocasinan Belediyesi 3.7 milyona asfalt ihalesi yapacak!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Kayseri'de asfalt yenileme ihalesine 4 firma katıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde şehrin değişik yerlerinde asfalt çalışması yapacak. Bu doğrultuda sıcak asfalt kaplaması yapacak firmayı belirlemek amacıyla ihale düzenledi. İhaleye 4 firma katıldı.

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Malatya'ya Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltta kalitenin arttırılması ve maliyetin azaltılması amacıyla Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu.Laboratuvar sayesinde, yollarda kullanılacak malzemenin dayanıklılığı ve kalitesi ölçülecek.

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Dirikol Şube Müdürlüğü'nde 17 milyon TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Akatlar'da kuruldu.

Gayrimenkul sahiplerinden alınan asfalt parası zorunlu mu?

Denetçi Belediyeler tarafından yapılan asfaltlama, yeni yol yapımı veya yol genişletmesi nedeniyle son dönemlerde gayrimenkul sahiplerinden kamuoyunda "asfalt parası" olarak adlandırılan bir bedel alınmakta olduğu görülmektedir.

Elbistan'a 160 milyon liralık asfalt!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan'da 160 milyon TL’lik asfalt çalışmalarına başlandığını söyledi. Ceyhan Nehri’nin düzenlenmesi ve atık sulardan arındırılması da projeler arasında...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin hedefi 180 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu açtı. 180 bin ton asfalt hedefi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi belirlenen program dahilinde aciliyet sırasına göre merkezde ve ilçelerde asfaltlama yapacak.

Tekno Asfalt Haberi

Tekno Asfalt

Dünyanın en geniş ve en yüksek kulesine sahip asma köprüsü olma yolunda ilerleyen Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bu köprü ile bağlantılı Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor. Tekno Asfalt’ın çözüm ortaklığını gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük asfalt plentleri projeye, günde 25 bin ton asfalt tedariği sağlıyor.


20 soruda Yavuz Sultan Selim Köprüsü!



Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) verilerine göre 2007 yılından bu yana Türkiye Asfalt sektörünün lideri olan Tekno Asfalt’ın çözüm ortaklığını gerçekleştirdiği Benninghoven marka asfalt plentler, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Anadolu yakası bağlantı yolları, anayolları ve yan yollarının asfalt ihtiyacına çözüm sunuyor. Projeye günde 25 bin ton asfalt tedariği sağlayan Benninghoven...