29 / 07 / 2024

teknoloji müzeleri

teknoloji müzeleri

Multimedya teknolojisiyle birlikte dijital dünyaya olan merak, bu alanda yeni bir turizm alanı açtı. İnsanlar artık tatil dönemlerinde teknoloji müzelerini, inovasyon merkezlerini gezer oldu.

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mümin Demirci tarafından kuruldu.

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Deniz Sönmezateş tarafından kuruldu.

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Altın tarafından kuruldu.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Özdemir tarafından kuruldu.

Gözler teknoloji devinde! Apple iPhone 15 Pro Max tanıtımı öncesi ürünlere zam mı geliyor?

Teknoloji devi Apple, bu akşam yeni iPhone 15 serisini tanıtacağı Wonderlust etkinliğinden önce ani bir kararla web mağazalarını geçici olarak hizmete kapattı. Peki, Apple iPhone 15 Pro Max öncesi zam mı geliyor?

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

Bd Mühendislik Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Mühendislik Teknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Değer tarafından kuruldu.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Aje İnşaat Teknoloji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aje İnşaat Teknoloji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ernesto Claudio Jakober taarfından kuruldu.

teknoloji müzeleri Haberi

teknoloji müzeleri

Mobil internet hızlarının maksimum seviyeye çıkmasına paralel olarak hızla gelişen akıllı cihaz teknolojileri yediden yetmişe tüm dünyanın ilgisini teknolojiye çekti. Özellikle son beş yılda Apple, Facebook, Tvvitter gibi teknoloji devlerinin merkez ofislerinin yer aldığı başta Silikon Vadisi olmak üzere, teknoloji müzeleri ve inovasyon merkezlerine olan merak da bu alanda yeni bir turizm kapısı da açmış oldu. Örneğin Güney Kore Suwon'da bulunan Samsung İnovasyon Müzesi (SİM) ve Seul'de yer alan Samsung dlight, dünyanın farklı yerlerinden yılda 700 bin civarında ziyaretçiyi konuk etmeye başladı. 


İlk elden deneyim 

Bu merkezler, ziyaretçilere Samsung Electronics'e ve güncel teknoloji endüstrisine daha yakından bakmanın yanı sıra şirketin tüketicilere sunduğu yenilikçi ürünleri ilk elden deneyimleme fırsatı sunacak şekilde tasarlandı. 


Rehber eşliğinde tur 

Ziyaretçiler, önceden kayıt yaptırarak inovasyon müzesinin tamamını rehberli turlarla...