03 / 05 / 2024

teknopark istanbul 2. etap ihale

teknopark istanbul 2. etap ihale

Pendik Kurtköy'deki Teknopark İstanbul'un 2. etabı ihaleye çıktı. İhale için yeterlilik dosyaları 11 Aralık 2014 Perşembe gününe kadar teslim edilecek. Yeterliliğe hak kazanan firmalar tekliflerini 15 Ocak 2015 Perşembe gününe kadar sunacak...

Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Tema İstanbul 2 projesinin detayları belli oldu. Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Tema İstanbul 2 projesiyle 3 bin yeni konut geliyor!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı Tema İstanbul 2 projesi için düğmeye bastı. Projede 3.000 adet konut yer alacak.

Tema İstanbul 2 nerede?

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tema İstanbul 2 fiyat listesi!

Tema İstanbul 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tema İstanbul 2 ön talep topluyor! Yeni proje!

Tema İstanbul projesinin yeni etabı Tema İstanbul 2 ön talep topluyor. Proje yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek.

Torunlar GYO Mall of İstanbul 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul 2. Etap projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Alapala İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Alapala İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Yoldaş tarafından kuruldu.

Teknopark İstanbul 2. Etap açıldı!

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı açıldı. Açılış töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu. Başkan Varank; “Bugün teknoparklarımızda 5 bin 593 firma faaliyet gösteriyor ve 47 bine yakın Ar-Ge personeli istihdam ediliyor.” dedi.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Teknopark İstanbul genişliyor!

Türk savunma ve havacılık sanayisinin önemli milli projelerinin geliştirildiği Teknopark İstanbul genişliyor.

teknopark istanbul 2. etap ihale Haberi

teknopark istanbul 2. etap ihale


Pendik Kurtköy mevkiinde yer alan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na kuzey yönünde bitişik İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde, toplam inşaat alanı 83 bin 726 metrekare olan “II. Aşama AR-GE Binaları, Kuluçka Merkezi Ve Sosyal Tesis Binaları İnşaatı İle Tesis Yönetim Binası İkmal İnşaatı” yapım işleri, 2 aşamalı (yeterlilik ve fiyat teklifi) olmak üzere “Açık Eksiltme İhale Usulü” ile anahtar teslimi götürü bedel yaptırılacak.


Teknopark İstanbul'un Ortakları 


- %45 ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı, 


- %40 ile İstanbul Ticaret Odası, 


- %13 ile HEAŞ, 


- %1 İstanbul Ticaret Üniversitesi ve yine 


- %1 STM A.Ş.'dir. 




Teknopark İstanbul'un odaklanacağı ana sektörler: 


- Havacılık ve Uzay, 


- Savunma Sanayii, 


- Denizcilik, 


- İleri elektronik, 


- İleri malzemeler, 


- Enerji, 


- Sağlık Bilimleri, 


- Endüstriyel Yazılımlar 


olarak sınıflandırılmaktadır ancak tüm bu sektörleri destekleyecek yatay teknoloji bileşenleri de Teknopark İstanbul'da yer alabilecek.



İşte ihale...