18 / 05 / 2024

Teknopark İstanbul 3. etap son durum

Teknopark İstanbul 3. etap son durum

Teknopark İstanbul'da iki etabın bittiğini ve çok sayıda şirketin başvuru yaptığını söyleyen Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "İnşallah üçüncü etabı da yakında başlatacağız" dedi.

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ın ruhsatı alındı!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap projesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ta peşine yüzde 5 indirim fırsatı! 

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap, Koray GYO tarafından İstanbul Göktürk'te hayata geçiriliyor. Konut satışlarının başladığı projede, peşin ödemelere yüzde 5 indirim yapılıyor. Peki İstanbul İstanbul 3. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap ile ilgili detaylar.

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. etap için sözleşme imzalandığı açıklandı. Aynı zamanda projede ön talep süreci de başladı. İşte Koray GYO İstanbul İstanbul 3. etap ile ilgili merak edilenler...

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Atakent Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi!

Atakent Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Atakent Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi ve proje detayları...

Tema İstanbul 3. Etap fiyat!

Tema İstanbul 3. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat ve proje detayları...

Tema İstanbul 3. Etap lokasyon!

Tema İstanbul 3. Etap lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 3. Etap lokasyon bilgisi ve proje detayları...

Tema İstanbul 3. Etap nerede?

Tema İstanbul 3. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 3. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Teknopark İstanbul 2. Etap açıldı!

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı açıldı. Açılış töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu. Başkan Varank; “Bugün teknoparklarımızda 5 bin 593 firma faaliyet gösteriyor ve 47 bine yakın Ar-Ge personeli istihdam ediliyor.” dedi.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Teknopark İstanbul 3. etap son durum Haberi

Teknopark İstanbul 3. etap son durum

Pendik Kurtköy'de faaliyet gösteren Teknopark İstanbul'u ziyaret eden, teknoparkta faaliyet gösteren şirketlerde incelemeler yapan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Anadolu Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu.

İsmail Demir, Teknopark İstanbul'un 1980'li yıllarda merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vizyonuyla hayata geçen İleri Teknoloji Endüstri Parkı ve Havaalanı Projesi'nin (İTEP) bir parçası olduğunu belirtti

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bu civarda havacılık yatırımlarının, sanayileşmenin, üniversite yapılanmalarının devam ettiğini belirten Demir, "Burası gerçekten sanayi ve teknoloji alanında önemli işlere imza atabilecek bir yapılanmanın nüvesini teşkil ediyor." dedi.

İsmail Demir, burayı savunma ve havacılık esaslı organize etmeye çalıştıklarını, şirketlerin genelde bu alanlarda faaliyet gösterdiğini kaydederek, burada girişimcilerle devletin buluştuğunu söyledi.

Şu anda teknoparkta iki etap bittiğini ve çok sayıda şirketin başvuru yaptığını dile getiren Demir, "İnşallah üçüncü etabı da...