06 / 05 / 2024

Teknopark İstanbul kiraları

Teknopark İstanbul kiraları

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Ofis kiraları da uçtu: 1 yıldır kiralanamayan ofisin kirası 40 binden 50 bin TL'ye çıktı! 

Geçtiğimiz Şubat ayında açıklanan rakamlarda İstanbul'da Levent-Zincirlikuyu-Beşiktaş aksında ofis kiralarının metrekare başına 1.600 TL'yi gördüğü belirtilmişti. Yatırımcı Bora Özkent, kiralık bir ofis ilanını paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'daki kiracılar dikkat! Uzmanlar açıkladı! 2024'te kiralar yüzde 50 artacak!

2023 yılında, sahibinden yapılan kiralamalarda, İstanbul'da kiralar bir önceki yıla göre ortalama yüzde 61 artış gösterdi. Uzmanlara göre 2024'te kiraların yüzde 50 artması bekleniyor.

İstanbul'da bazı sitelerde aidatlar kiraları geçti! Siteler kötü yönetiliyor...

İstanbul'da bazı konut sitelerinde aidatlar resmen kiraları geçti. Bazı sitelerde aidatlar 3 bin lirayı aşarken üstelik çoğu site sakinleri de kötü yönetimden şikayetçi. Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından konut site aidatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? Maslak, Seyrantepe, Ümraniye... Tek tek açıklandı!

İstoç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, Manhattan ile İstanbul'daki konut kiralarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? İşte o rakamlar...

Bu şehirlerdeki konut kira fiyatları İstanbul'daki kiraların yarısı kadar! İşte kira fiyatlarının en ucuz olduğu iller..

Ülke genelinde yaşam maliyetleri her geçen gün artarken, barınma en büyük sorun olarak gündemde yer alıyor. Yüksek konut kira fiyatları vatandaşların omuzlarında büyük yük haline geldi. Özellikle İstanbul'daki kiralar cep yakmaya başladı.

İstanbul'da kiralar 20 bin lirayı geçti!

Fahiş kiralar vatandaşın belini büküyor. Ev sahiplerinin fahiş kira zammı enflasyonu derinleştiriyor. İstanbul’da ortalama 20 bin TL’den başlayan kiralar, bazı bölge ve dairelerde 200 bin TL’yi görüyor.

Fahiş kiralar İstanbul dışına sıçradı: Bodrum’da ev kirası 50 bin liraya yaklaştı

Fahiş kiralarla Türkiye'nin hemen hemen her iline karşılaşırken Bodrum bu konuda İstanbul'u bile solladı. Bodrum’da kiralar 40.615 TL’ye kadar çıktı. İşte detaylar...

İstanbul'da konut kiraları 0-5 yaş binalarda yüzde 40 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, İstanbul'da 0-5 yaş konut kiralarının yüzde 40 arttığına değinerek, İstanbul genelinin minimum kira bedelinin 12 bin 500 liraya yükseldiğini belirtti.

İstanbul'daki konut kiraları 4 yılda yüzde 707 yükseldi: Konut sorunu nasıl çözülür? 

CHP İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, barınma krizinin İstanbul başta olacak şekilde tüm kentlerde etkili olduğuna dikkat çekerek, İstanbul'daki konut kiralarının 4 yılda yüzde 707 yükseldiğini belirtti. Peki konut sorunu nasıl çözülür?

Fahiş kiralar yüzünden İstanbul’da tersine göç başladı

İBB Bölgesel İstihdam Ofisi'nin yaptığı araştırmaya göre, artan yaşam maliyetleri, fahiş kiralar ve deprem korkusu, işgücünün İstanbul’dan göçünü tetikledi. Ekonomik kriz İstanbul’da tersine göç başlamasına neden oldu.

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

Teknopark İstanbul kiraları Haberi

Teknopark İstanbul kiraları

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu, girişim hikayelerinin kuluçka merkezleri ve teknoparkların desteğiyle katlanarak büyüdüğünü dile getirerek, "Kuluçka merkezimiz Cube Incubation'da bugüne kadar 200'ü aşkın girişimi başarıyla mezun ettik. Kuluçka merkezlerimiz genç girişimciler için bir fırsat yuvası." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Teknopark İstanbul açıklamasında görüşleri yer alan Bilal Topçu, genellikle öğrencilik döneminde başlayan girişim hikayelerinin kuluçka merkezleri ve teknoparkların desteğiyle katlanarak büyüdüğünü ve başarı hikayeleri yazıldığını söyledi.

Sürdürülebilir bir kalkınma sağlanması için katma değerli ürünlerin ülke açısından önem taşıdığını dile getiren Topçu, "Genç girişimcilerimiz teknolojik atılımlarla Türkiye'yi ileriye taşıma potansiyeline sahip. Kuluçka merkezlerimiz genç girişimciler için bir fırsat yuvası. Kuluçka merkezimiz Cube Incubation'da bugüne kadar 200'ü aşkın girişimi başarıyla mezun ettik. Halihazırda 95'den fazla girişime ev sahipliği yapıyoruz....