06 / 05 / 2024

teknopark istanbul sigorta ihalesi

teknopark istanbul sigorta ihalesi

Teknopark İstanbul A.Ş İdare binası, Kuluçka merkezi ve katlı otopark ile diğer tesis ve mütemmimlerinin 3 branş sigorta hizmet alımına dair ihale yapılacaktır. İhale 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleşecek

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Teknopark İstanbul 2. Etap açıldı!

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı açıldı. Açılış töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu. Başkan Varank; “Bugün teknoparklarımızda 5 bin 593 firma faaliyet gösteriyor ve 47 bine yakın Ar-Ge personeli istihdam ediliyor.” dedi.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Teknopark İstanbul genişliyor!

Türk savunma ve havacılık sanayisinin önemli milli projelerinin geliştirildiği Teknopark İstanbul genişliyor.

Teknopark İstanbul'da 3. etap çalışmaları başlıyor!

Teknopark İstanbul'da iki etabın bittiğini ve çok sayıda şirketin başvuru yaptığını söyleyen Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "İnşallah üçüncü etabı da yakında başlatacağız" dedi.

İstanbul deprem hasarının 15 milyar dolarını sigorta sektörü karşılayacak!

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, meydana gelen hasarın 15 milyar dolarının sigorta sektörü tarafından karşılanacağını söyledi.

Kanal İstanbul için sigorta hazırlığı!

TÜRK P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker, Kanal İstanbul projesi için sigorta hazırlıkları yaptığını açıkladı. Kanal İstanbul’un Türk kıyılarına pozitif katkısının olacağını söyleyen Teker, projeye 50 milyon doların üzerinde teminat sağlayacaklarını belirtti.

Kanal İstanbul'dan geçecek araçların sigorta tarifesi belli oldu!

Çılgın proje Kanal İstanbul'dan geçecek deniz araçlarının sigorta tarife sistemi belli oldu.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Kadıköy'de kuruldu.

teknopark istanbul sigorta ihalesi Haberi

teknopark istanbul sigorta ihalesi

Teknopark İstanbul A.Ş tarafından Pendik Kurtköy mevkiinde yer alan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na kuzey yönünde bitişik İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde, 4691 sayılı kanun çerçevesinde faaliyet gösteren Teknopark İstanbul A.Ş'ye ait İdare binası, Kuluçka merkezi ile katlı otopark ve diğer tesis ve mütemmimleri için aşağıda belirtilen branşlarda sigorta hizmeti alınacaktır;


-Endüstriyel yangın ve kira kaybı sigortası- Makina kırılması ve Elektronik cihaz dahil

- Üçüncü Şahıs Mali Mesuliyet Sigortası,

- İşveren Mali Mesuliyet Sigortası


İdari ve teknik şartnameler 15 Aralık 2014 Pazartesi günü itibariyle, Teknopark İstanbul A.Ş Sözleşmeler ve Satın Alma Koordinatörlüğü'nde görülebilir ve 500 TL karşılığında temin edilebilir. İhale açık eksiltme usulü ile 23 Aralık 2014 Salı günü saat 10:00'da Teknopark İstanbul A.Ş Genel Müdürlüğü'nün Sanayi Mahallesi, Teknopark Bulvarı No:1, A Blok, 34912 Pendik/İstanbul...