15 / 05 / 2024

teknopark kurtköy ihale

teknopark kurtköy ihale

Pendik Kurtköy'deki Teknopark İstanbul'ın 4 yıldızlı otel, Extended Stay ile Çok Amaçlı Toplantı ve Sergi Salonu, Katlı Otopark ve Meydan düzenlemesi işleri ihaleye çıktı. Yap İşlet Devret usulüyle 24 ayda inşa edilecek olan projede işletme süresi 25 yıl.

Kurtköy'de 4.9 milyon TL'ye satılık ticari arsa!

Pendik Belediyesi, Kurtköy'deki ticaret alanı imalı ve işgalli arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta gerçekleşecek...

Pendik Kurtköy'de 17.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Kurtköy'deki konut imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Pendik Kurtköy'de 8.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediyesi, Kurtköy'deki gayrimenkulünü ihale usulü ile satıyor. İhale, 3 Ekim'de saat 10:00'da gerçekleşecek..

Kurtköy’ün emlak değeri 6 kat arttı!

Sabiha Gökçen ve Teknopark yatırımları Kurtköy’ün emlak değerlerini 6’ya katladı. Havalimanına ikinci pistle toplamda 120 bin, Teknopark’la 30 bin kişiye istihdam sağlanacak olması satılık ve kiralık konut talebini artırdı. Metrekare fiyatları da 500 liradan 3 bin 500 liraya kadar yükseldi.

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri projesinin ihale tarihini değiştirdi.

Teknopark, Kurtköy'deki konut ihtiyacını artırdı!

Türkiye’nin ‘silikon vadisi’ olarak planlanan Teknopark’ta çalışacak kitlenin konut ihtiyacını artırdığı Kurtköy’de metrekare fiyatları 5 bin lirayı aştı. Sefa Demirbaş, bölgede aile için nitelikli konut ihtiyacının artmaya devam ettiğini söyledi.

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketinden homeofis çıktı!

Erguvan İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesinin anketine rekor katılım!

ERGUVAN İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık!

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teknopark'a 2 dakikalık mesafede hayata geçirilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de 5. projesine internet üzerinden talep toplayacak!

Erguvan İnşaat Kurtköy' de 5. projesine bir farklılık ile başlıyor. Teknopark'ın hemen yanında yer alacak proje Türkiye gayrimenkul sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

İstanbul Teknopark Kurtköy yatırım merkezine dönüştürüldü!

Savunma Sanayi Müsteşarlığı, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ortaklığında 2011 yılında inşaat süreci başlatılan Avrupa’nın en büyük teknoparkında yeni fazların inşaat ihaleleri gerçekleşiyor.

Teknopark ile Kurtköy'ün emlak değeri artıyor!

Planlı gelişmesini sürdüren Kurtköy’de yeni yatırımlarla birlikte emlak değerleri artmaya devam ediyor. Özellikle Teknopark projesiyle bölgedeki pek çok yapı değerini katladı.

teknopark kurtköy ihale Haberi

teknopark kurtköy ihale

İstanbul Pendik Kurtköy'de Savunma Sanayii Müsteşarlığı'na ait 250 hektarlık alan üzerinde kurulan Teknopark İstanbul projesinde yıldızlı otel, Extended Stay ile Çok Amaçlı Toplantı ve Sergi Salonu, Katlı Otopark ve Meydan düzenlemesi işleri için ihaleye çıkıldı.

Yap İşlet Devret usulü ile 24 aylık yatırım (inşa) süresi de dahil olmak üzere toplam 25 yıllık işletme süresi üzerinden ihale edilecek. İhaleye yönelik döküman 02 Şubat 2015 tarihinden itibaren Teknopark İstanbul A.Ş. Bina, Park ve Arazi Yönetim Müdürlüğü'nden temin ediliyor. İhaleye için son teklif verme süresi 18 Mart 2015 Çarşamba, saat 10:00 olarak belirlendi.


Extended Stay nedir?


Extended Stay, Multi office yatırımcıları için özel olarak geliştirdiği “Extended Stay”; mobilyalı ve konaklamalı ofis/rezidansların, ihtiyaca göre haftalık ya da aylık olarak kiralanabilmesini ve işletilmesini kapsayan bir modeldir.


Otel işletmesi tecrübesi olan bir yönetim tarafından...