30 / 04 / 2024

Teknosa haberleri 2014

Teknosa haberleri 2014

Bingöl'ün ilk teknoloji mağazasını açan TeknoSA, Diyarbakır'daki 3'üncü mağazasını Ceylan Karavil Park'ta, Osmaniye'deki 3'üncü mağazasını Kadirii'de, Ağrı'daki 2'inci mağazasını Doğu Beyazıt'ta, Ankara'daki 26'ıncı mağazasını ise Gimart AVM'de açtı

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

2014 yılının en çok konuşulan restorasyon haberleri!

Van’ın Gevaş İlçesi’nde bulunan ve Selçuklular tarafından 700 yıl önce yaptırılan Halime Hatun Kümbeti’nin arkasında 7 yıl önce yaptırılan yurt binasının basına yansıması 2014’ün en çok konuşulan restorasyon haberlerinden biri oldu.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Teknosa'dan iki yeni mağaza!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü firmalarından Teknosa, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Teknosa' nın yeni mağazaları Elazığ ve Yalova' da açılacak. Mağazanın 300' e yakın şubesi bulunuyor.

Emlakkulisi.com, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com, CNR Expo Fuar Alanı'nda düzenlenecek CNR Emlak Fuarı 2014'e katılıyor. İşte Emlakkulisi.com ekibinin CNR Expo Emlak 2014 Fuarı'ndaki adresi...

Teknosa'nın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu!

Desibel Ajans, Mayıs 2014 tarihinden itibaren Teknosa'ya stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi ve de gündem yönetimi desteği vermeye başladı. Teknosa'nın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu.

TeknoSA, İstanbul'da 62. mağazasını açtı!

TeknoSA, Avcılar Pelican Mall'da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul'da 62 mağazaya ulaştı. TeknoSA, 2014 yılında mevcut mağaza alanlarına ek olarak 30 bin metrekarelik daha yatırım yapmayı hedefliyor.

TeknoSA İstanbul'daki 59'uncu mağazasını açtı!

Teknoloji perakendecisi Tekno SA, İstanbul'daki 59'uncu mağazasının açılışını Ümraniye Canpark AVM' de gerçekleştirdi. TeknoSA, 2014 yılında mevcut mağaza alanlarına ek olarak 30 bin metrekarelik daha yatırım yapmayı hedefliyor.

Sektör yüzde 8, Teknosa yüzde 33 büyüyecek!

Teknosa'nın 2013 yılı değerleri ve 2014 yılı gelecek hedefleri, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ve Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı...

Teknosa 2014'te çoklu kanal modeline 60 milyon TL yatırım yapacak!

2013 yılını başarılı sonuçlarla kapatan TeknoSA yeni dönemde büyüme stratejisini çoklu kanal üzerine kurdu. TeknoSA, her kanalda standart bir müşteri deneyimi yaratarak, müşteri sadakatini artırmayı hedefliyor.

Hilton Antakya 2014'te açılacak!

Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon Antakya'ya açılacak otelin 2014'te hizmete gireceğini söyledi.

Teknosa haberleri 2014 Haberi

Teknosa haberleri 2014

Teknosa, müşterilerine 78 kentte 308 mağaza ile hizmet veriyor. TeknoSA açıklamasına göre, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile mağaza yatırımlarını sürdüren TeknoSA'nın, Türkiye'nin 81 ilinde var olma hedefine 3 şehir kaldı. Bir hafta içerisinde Diyarbakır, Osmaniye, Ağrı ve Ankara'da olmak üzere dört mağaza birden açan TeknoSA, 78 ilde 308 mağazasıyla tüketicileri teknoloji ürünleriyle buluşturuyor. 


Bingöl'ün ilk teknoloji mağazasını açan TeknoSA, Diyarbakır'daki 3'üncü mağazasını Ceylan Karavil Park'ta, Osmaniye'deki 3'üncü mağazasını Kadirii'de, Ağn'daki 2'inci mağazasını Doğu Beyazıt'ta, Ankara'daki 26'ıncı mağazasını ise Gimart AVM'de...