12 / 05 / 2024

teknosa kartal mağazası

teknosa kartal mağazası

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

81. Kartal Yuvası Mağazası Kartal'da açıldı!

Beşiktaş, Kartal Yuvası Mağazası’nın açılışını gerçekleştirdi. Kartal'da açılan yeni mağaza 81. şube oldu.

TeknoSA 76 mağazasını kapatacak!

300’e yakın mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın tüketici elektroniği perakendecisi TeknoSA’nın, yeniden yapılanma kapsamında 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Manisa Şehzadeler'de Kartal Yuvası mağazası açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Kartal Yuvası mağazasının açılış törenine katılarak mağazayı gezdi.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Happy Center Kartal Cevizli mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor ve 125. şubesini 9 Ocak günü Kartal’da hizmete sundu. Cevizli mağazası 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

TeknoSA İstanbul'da 60. mağazasını açtı!

TeknoSA, İstanbul'da 60'ıncı mağazasını açtı Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı.

Teknosa Balıkesir'de 7. mağazasını açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, Balıkesir'deki yedinci mağazasını Edremit Novada AVM'de açtı. Şirket, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

TeknoSA Adapazarı'nda 2'nci mağazasını açtı!

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasını açtı!

Yapılan açıklamaya göre "Herkes için Teknoloji" sloganıyla yatırımlarını sürdüren şirket, Türkiye genelinde büyümesine devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde mağaza ağını genişleten TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

teknosa kartal mağazası Haberi

teknosa kartal mağazası

Teknosa, 2018 yılının ilk mağazasını İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kartal İstmarina AVM'de açtı. 

İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Türkiye’nin en yaygın ve lider teknoloji perakende şirketi Teknosa’nın Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205’e yükseldi.

Teknosa'nın müşteri deneyimi konseptiyle açılan toplam 315 metrekarelik alana kurulu yeni mağazası, son teknolojileri tüketicilerle buluşturuyor.

Kartal İstmarina AVM içinde açılan mağazada; telefon, tablet gibi mobil cihazların yanı sıra bilgisayarlar, küçük ev aletleri, aksesuarlar ve son teknoloji ürünler tüketicilerin beğenisine...