05 / 05 / 2024

Teknosa mersin mağazası

Teknosa mersin mağazası

Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak olan TeknoSA, bir ay içinde 81 ile yayılmayı hedefliyor. Genel Müdür Oyman, "Teknolojiyi Türkiye'nin dört bir yanına götürüyoruz" dedi...

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

TeknoSA 76 mağazasını kapatacak!

300’e yakın mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın tüketici elektroniği perakendecisi TeknoSA’nın, yeniden yapılanma kapsamında 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Mersin Chamay mağazası açıldı!

Chamay markasının New York, Los Angeles, Roma, Hong Kong gibi 38 şehirdeki mağazalarına eklenen en yeni mağazası Mersin'de açıldı. Mağazanın açılışına Nefise Karatay Day katıldı.

Tuvid'in yeni mağazası Mersin'de açıldı!

Büyük beden giyimde iddialı olan Tuvid, yeni mağazasını Mersin'de açtı. Mersin mağazasında büyük bedende metrekare bakımından Türkiye'nin en geniş alanına ulaşan firma, önümüzdeki dönemde daha etkin olmayı hedefliyor.

Porio’nun Türkiye’deki ikinci franchise mağazası Mersin’de açıldı!

Tasarım farkı ve ürün kalitesiyle göz alıcı koleksiyonlar sunan Porio, İstanbul Sirkeci’deki mağazasının ardından, Türkiye’deki ikinci franchise mağazasını Mersin’de açtı.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Beğendik, 10 Tesco Kipa mağazasını satın aldı!

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

TeknoSA İstanbul'da 60. mağazasını açtı!

TeknoSA, İstanbul'da 60'ıncı mağazasını açtı Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı.

Teknosa Balıkesir'de 7. mağazasını açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, Balıkesir'deki yedinci mağazasını Edremit Novada AVM'de açtı. Şirket, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

TeknoSA Adapazarı'nda 2'nci mağazasını açtı!

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Teknosa mersin mağazası Haberi

Teknosa mersin mağazası

Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak olan TeknoSA, bir ay içinde 81 ile yayılmayı hedefliyor. Genel Müdür Oyman, "Teknolojiyi Türkiye'nin dört bir yanına götürüyoruz" dedi


300'üncü mağazasını bugün Mersin Anamur'da açacak olan TeknoSA, bir ay içinde Hakkari, Bingöl, Şırnak ve Ardahan'a da girerek kapsama alanını 81 ile çıkaracak. Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman, "15 Mayıs'a kadar daha önce giremediğimiz 4 ile mağaza açacağız. Yılsonuna kadar mağazalarımızı 320'ye çıkaracağız" dedi. Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinin temellerini attıklarını söyleyen Oyman, 14 yıl boyunca sektörde liderliği hiç bırakmadıklarını belirterek, "TeknoSA'nın teknolojiyi, Edirne'den Kars'a Sinop'tan Anamur'a Türkiye'nin dört bir yanına götürdü" diye konuştu. Geçen yılı 3 milyar TL'lik ciroyla kapattıklarını anlatan Oyman, bu yıl yüzde 30 oranında büyüme hedeflediklerini açıkladı. Yatırımlara büyük bir hızla devem ettiklerini...