29 / 04 / 2024

TeknoVinç CCS

TeknoVinç CCS

TeknoVinç, iş ortaklığını yürüttüğü Potain tarafından geliştirilen yeni nesil ve gelişmiş kule vinç kontrol sistemi olan CCS’yi ( Crane Control System ), Türkiye inşaat sektörü ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

Büyükyalı İstanbul'a Teknovinç imzası!

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 238 bin 20 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde 12 adet POTAIN kule vinç ve 10 adet STROS dış cephe personel ve malzeme asansörü hizmet veriyor. 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca tepesinde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 225 metreye kadar ulaşarak betonarme yapısını tamamladı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 128 metreye ulaştı!

Çamlıca Tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 128 metreye kadar ulaştı

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi'nde faaliyetler hız kesmiyor!

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, depolama üssü olarak tanımladığı ve sektörde çığır açan TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi’nde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

TeknoVinç kiralama parkını büyüttü!

TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti. TeknoVinç, toplam 20 adet Potain kule vinci filosuna ekleyerek makine sayısını 200’e çıkardı.

TeknoVinç makine sayısını 200’e çıkardı!

Türkiye’de ilk kez 1994 yılında profesyonel kule vinç kiralama operasyonunu başlatan TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti.

TeknoVinç CCS inşaat sektörüyle tanışacak!

TeknoVinç, iş ortaklığını yürüttüğü Potain tarafından geliştirilen yeni nesil ve gelişmiş kule vinç kontrol sistemi olan CCS’yi ( Crane Control System ), Türkiye inşaat sektörü ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

Maltepe Rönesans Karma Projesi'ne TeknoVinç imzası!

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Antalya Expo 2016 Kulesi'nin çözüm ortağı Teknovinç!

TeknoVinç, Türkiye'nin Eyfel’i olarak adlandırılan ve Antalya’nın kalıcı sembolü olması planlanan EXPO 2016 Kulesi’nin yapımında, sıra dışı bir çalışmaya daha imza attı.

Topkapı İnistanbul projesine Teknovinç imzası!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Topkapı Davutpaşa’da inşa edilen ve İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal, toplamda 8 adet Potain marka kule vinç ile yükseliyor.

TeknoVinç'ten asansörler için serbest düşme testi uygulaması!

TeknoVinç, Kocaeli’ne bağlı Dilovası mevkiinde bulunan TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi’nde, Stros marka dış cephe personel ve malzeme asansörlerinin tümünü tek tek test ederek sektörde bir ilke daha imza atıyor.

CCS Yapı Sanayi Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

CCS Yapı Sanayi Taahhüt Limited Şirketi, Cüneyt Cenk Sarıçimen, Fidan Gençtürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Çayır Sokak'ta kuruldu.

TeknoVinç CCS Haberi

TeknoVinç CCS

MDT CCS ve MDT CITY CCS modelleri ile Türkiye’de satışına başlanan kule vinçlerin, bu ileri teknoloji sistem sayesinde yük kaldırma performansları da artıyor. TeknoVinç, Almanya’da düzenlenen ve dünyanın en büyük inşaat makineleri fuarı olan Bauma 2016’da POTAIN tarafından lansmanı gerçekleştirilen CCS (Crane Control System) teknolojisini, Türk müteahhitlerle buluşturuyor. POTAIN kule vinçlerin ve STROS dış cephe personel ve malzeme asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 30 yılı aşkın süredir yürütmekte olan TeknoVinç, yeni nesil kule vinç olarak adlandırılan MDT CCS ve MDT CITY CCS modellerinin satışına başladı.


Potain tarafından geliştirilen yeni nesil ve gelişmiş kule vinç kontrol sistemi olan CCS (Crane Control System), şantiyelerde kule vinç kullanım ezberini bozuyor. Kaldıracağı yük miktarına göre operatörün uygun gördüğü hassasiyete veya sürate bu...