04 / 05 / 2024

teleferik bursa

teleferik bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yenilenen teleferiğin yılbaşından itibaren kayak pistlerinin bulunduğu oteller bölgesine ulaşım sağlayacağını dile getirdi. Recep Altepe, hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Bursa'ya teleferik müjdesi!

Bursa'yı daha ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Gökdere'den Teferrüç istasyonuna teleferikle ulaşımı kolaylaştıracak projede önemli bir adımı daha attı.

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Bursa 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle yenilenen Yıldırım 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi’nin, vatandaşlara, artık daha modern şartlarda hizmet verdiğini dile getirdi.

Bursa Gökdere'ye teleferik geliyor!

Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, havai hatları da kent içi trafikle buluşturuyor.

Bursa'ya yeni teleferik müjdesi!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma nefes aldıracak yeni teleferik projesinin detaylarını Kültürpark’t

Bursa'ya ulaşımı rahatlatacak teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

Bursa'ya yeni teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

Bursa teleferik terminal binalarındaki dükkanlar kiraya verilecek!

Bursa Teleferik A.Ş., Sarıalan ve Oteller Bölgesi teleferik terminal binalarında yer alan 23 adet dükkan için talep toplama dönemine başladığını yaptığı yazılı açıklamayla bildirdi.

Bursa şehir içi teleferik projesi imar plan değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. Nisan ayı olağan toplantısı, Eski İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Atilla Ödünç başkanlığında gerçekleştiril

Bursa'da teleferik projesiyle ilgili imar plan değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Bursa teleferik projesi imar değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ, teleferik projesi konusunda Büyükşehir’i tebrik etti.

Bursa'da teleferik hattı bakıma girdi!

Bursa’da açılışından bu zamana kadar yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği teleferik hattındaki bakım, vatandaşı çileden çıkardı. Sarıalan ve oteller Bölgesi arasındaki teleferik hattı ’bin 500 saatlik kullanım’ bakımına girdi.

Teleferik AŞ'nin Uludağ tesis projesi 2016'da!

Bursa’da kurduğu 9 km’lik hat ile diğer kentlere model olan Teleferik AŞ, Alanya’da yeni bir teleferik projesine başlıyor. Firma, Uzungöl, Efes-Meryemana, Sürmene ve İstanbul PierreLoti’deki teleferik projelerine de talip oldu.

teleferik bursa Haberi

teleferik bursa

'Daha yaşanabilir ve daha ulaşılabilir Bursa' hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kente değer katan teleferiğin yılbaşından itibaren Oteller Bölgesi ne ulaşacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yı daha ulaşılabilir marka bir kent haline getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yenilenen kentin simgesi teleferik, Oteller Bölgesine de uzanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bursa Teleferik AŞ. Genel Müdürü İlker Cumbul'dan çalışmalarla ilgili son durum hakkında bilgi alan Başkan Altepe, Bursalılara müjdeli haberi verdi. 


HEDEF OTELLER BÖLGESİ 

Yeni teleferiğin büyük ilgi gördüğünü anlatan Başkan Altepe, "Bursa'nm simgesi olan teleferiğin yenileme çalışmaları hızla sürüyordu. İlk etapta Teferrüç ile Sarıalan arasında çalışan hattımızı bu yıl içinde...