06 / 05 / 2024

Telman İsmailov AST İnşaat

Telman İsmailov AST İnşaat

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Carrefour artık Pepsi ve Lay's cips ürünlerini satmayacak! Fazla zam yaptınız!

Carrefour, fiyat artışlarından dolayı PepsiCo ürünlerini satmayacağını duyurdu. Şirket, PepsiCo ürünlerin bulunduğu raflara ise "Kabul edilemez fiyat artışları nedeniyle bu markayı artık satmıyoruz" notları astı. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Şeker ve astım hastalığı olanlara erken emeklilik fırsatı doğdu!

İşini yapmaya engel sağlık sorunu olanlar vergi indirimi talebinde bulunarak erken emekli olabiliyor. Çalışan işçiler "meslek hastalığı", memurlar da "vazife malulü" olarak bu haktan yararlanıyor.

Avcılar Merkez'de kentsel dönüşüm krizi: Dönüşüme karşı çıkan mülk sahiplerine pankartlı tepki!

Avcılar'da 4 katlı binada, 3 daire sahibinin kentsel dönüşüme engel olmasına tepki gösteren binadaki diğer sakinler, "Bu binanın yıkılıp yenilenmesine engel olan içinde oturan ve 35 yıllık sağlam olduğunu iddia eden 3 daire sahibidir" yazan bir pankartı binaya astı. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da kirli hava alarmı! Astım ve KOAH hastaları sakın dışarı çıkmayın!

İstanbul’da sabah saatlerinde oluşan gri bulutlar halk sağlığını tehdit ederken, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Pror. Dr. Bilun Gemicioğlu, kronik öksürük vakalarının arttığını söyledi.

Bosch Hava Temizleme Makinesi kaç TL? 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Günümüzde hızla popülerliği artan cihazlardan hava temizleme makineleri, astım hastaları ve bebeği olan ailelerin yanı sıra, kış günlerinin kapalı ortamına rahat bir nefes almak isteyenlerin de tercihleri arasında. Peki Bosch Air 4000 hava temizleme makinesi fiyatlarını sizler için derledik.

Arnica'nın sil süpür serisi coştu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi 

Arnica sil süpür serisi ile temizlik yapmayı eğlenceli hale gitiriyor. Kolaylaştırıcı aparatları ve astım hastaları ile alerjik bünyelere uygun yapısı ile Arnica müşteri gözünde üst sıralara çıkıyor. Peki Arnica marka elektrikli süpürgeler kaç lira? İşte Arnica güncel fiyat listesi. 

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Telman Kassanov tarafından kuruldu.

Lotus Atm Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Atm Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Muhammet Enes Tarla ve Telman Akhmedovı ortaklığında kuruldu.

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti!

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti. Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı Ast Tasarım Mimarlık Limited Şirketi oldu.

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Dede tarafından kuruldu.

Telman İsmailov AST İnşaat Haberi

Telman İsmailov AST İnşaat

Antalya Kundu'da 2009'da dünyaca ünlü yıldızların katıldığı bir etkinlikle açılan ve 1.4 milyar dolar harcanarak işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan Mardan Palace Otel, yıllar içinde borçlarını ödeyemeyince icralık olmuş ve tapusu Halk Bankası'na devredilmişti. Mardan Palace Hotel’in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat Turizm Gıda Otelcilik A.Ş.nin, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu sebebiyle 2017'de iflasına karar verilmişti.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre Mardan Palace'ın mülk sahibi olarak gözüken ve yönetiminde Telman İsmailov'un oğullarının bulunduğu AST İnşaat Turizm A.Ş'nin de 19 Eylül 2018 tarihinde İstanbul Anadolu 3.Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflasına karar verildi.

Mardan Palace’ın açılışına dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Belluci de katılmıştı. İflas eden şirket 14 Ekim 2004 tarihinde 220 milyon lira sermaye ile kurulmuştu. Şirketin yönetim kurulu...