05 / 05 / 2024

Telsiz Mahallesi kentsel dönüşüm

Telsiz Mahallesi kentsel dönüşüm

TOKİ, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde inşa edilecek 281 konut ve 97 adet dükkânlı kentsel dönüşüm projesi için ihale sürecini başlattı. Buna göre söz konusu mahallenin dönüşüm ihalesi 3 Mart 2021'de yapılacak. 

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Telsiz Mahallesi, 2250 ada, 1 parsel ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Beştelsiz Mahallesi, 2334 ada, 66, 186, 197, 198, 199, 205 ve 201 parseller ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Beştelsiz Mahallesi, 2327 ada, 5 parselin bir kısmı 1879 ada, 483, 484, 485, 486 parseller ile bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbulluların beklediği müjde geldi!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 281 Adet Konut ve 97 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlar dikkat!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 281 Adet Konut ve 97 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Telsiz Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Telsiz Mahallesi kentsel dönüşüm

Zeytinburnu Belediyesi, ilçe genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor. Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 281 konut ve 97 adet dükkândan oluşan Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale süreci başlatıldı. Kentsel dönüşüm için 3 Mart 2021'de ihaleye çıkılacak.  Projeye destek veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projemizde bu yıl bitmeden ihale tarihi alacağımıza söz vermiştik. Nitekim de 3 Mart 2021 tarihine gün almış bulunmaktayız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM SÜRECİ 

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nin bir bölümünde '6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun' kapsamında 'riski alan' ilan edilerek yıkılan konutların yerine yenileri inşa edilmesine karar verilmişti....