15 / 05 / 2024

TEM 2 ne zaman teslim

TEM 2 ne zaman teslim

Artaş Grubu’ nun 2009 yılında erken teslimle tamamladığı Avrupa Konutları TEM projesinin yanı başında inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2’ de avantajlı fiyatlar devam ediyor.

Cebeci Aura 2 ne zaman teslim?

4 bloktan meydana gelen Cebeci Aura 2 projesi 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Cebeci Aura 2 ne zaman teslim edilecek?

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

TEM Point ne zaman teslim?

TEM Point Sultangazi projesinde ev fiyatları 278 bin liradan başlıyor. 30 ay 0 faiz taksit imkanının sunulduğu TEM Point projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor...

Avrupa Konutları Tem 2 adres bilgileri!

Avrupa Konutları Tem 2 adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 414 adet daire ve 34 adet ticari ünite bulunuyor.

Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim edilecek?

22 bin 870 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lavinya Marmara 2 projesi 350 konuttan ve 20 dükkandan meydana geliyor. Peki Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim edilecek?

Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim?

350 konuttan ve 20 dükkândan meydana gelen Büyükçekmece Lavinya Marmara projesi Batıköy sahilinde hayata geçiriliyor. Peki Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim edilecek?

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim?

Toplam 350 adet konut ve 20 dükkandan oluşan Lavinya Marmara 2'nin yapımına bu yıl sonunda başlanacak. Proje sahile 400 metre mesafede hayata geçirilecek. Peki Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 ne zaman teslim edilecek?

Ambarlı Limanı için Ispartakule'de terminal kurulacak!

Ambarlı Limanı'nda sorunsuz hizmet verebilmesi için Ispartakule'de bir terminal kurulacak ve E-5 ile TEM 2'şer şerit daha genişletilecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avrupa Konutları TEM 2'nin 3525 ada 5 parselde bulunan tüm bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağı kabul edildi.

Avrupa Konutları Tem 2 projesi Şubat sonunda teslim!

Avrupa Konutları TEM 2 Gaziosmanpaşa'da hayata geçiyor. 414 adet daire ve 34 adet ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları TEM 2 projesinde teslimler Şubat ayında yapılacak.

Avrupa konutları Tem 2 erken teslim ediliyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, devam eden projelerdeki konutları yeni yılda hızlı bir şekilde teslim etmeye ve yeni projelere aynı hızla başlamaya hazırlanıyor.

Torunlar Kiptaş Finanskent 2 projesi ne zaman başlayacak?

Alibeyköy'de Kiptaş'tan aldığı araziye 4 bin 188 konut, üniversite ve hastane inşa edecek olan Torunlar GYO'nun projeye ortak arayışı içerisinde olduğunu duyurmuştuk. Peki Torunlar Finanskent 2 ne zaman başlayacak?

Esenyurt TEM Güneyi 2. Etap imar planı 8 Ekim'de askıya çıkarılacak!

Esenyurt Belediyesi, Esenyurt TEM Güneyi 2. Etap imar plan notlarının iptal edilen 2.8 numaralı maddesinin yeniden eklendiğin ve Talatpaşa Mahallesi 2076 ada 12 parselin dini tesis alanına kaydırılmasına ilişkin itirazların uygun görüldüğünü duyurdu.

TEM 2 ne zaman teslim Haberi

TEM 2 ne zaman teslim

Hayata geçirdiği projeleri erken teslimlerle tamamlayan Artaş Grubu, Avrupa  Konutları TEM 2 projesinin de teslim tarihini şimdiden öne çekti. Avrupa Konutları TEM 2’de inşa çalışmaları da hızla devam ederken, 2015 Nisan olarak belirtilen teslim tarihi 2015 Ocak'a çekildi.  Fiyatların 523 bin TL ile 765 bin TL arasında değiştiği Avrupa Konutları TEM 2’de anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar konut kredisi...