04 / 05 / 2024

Tem kimya şirketi

Tem kimya şirketi

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Aykıt tarafından 15 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Metito Türk kimya şirketini satın aldı!

Dünyada 46'dan fazla ülkede faaliyet gösteren, 60 yılı aşkın süredir temiz ve güvenli su erişimini sağlamak için akıllı su yönetimi çözümleri sunan küresel sağlayıcı Metito, Türk kimya şirketi İnfo Grubu'nun çoğunluk hissesini satın aldı.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Gururlar İnşaat Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gururlar İnşaat Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Enver Bayra tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataklı Kimya Plastik İnşaat Nakliyat Metal Elektrik Ve Makina Anonim Şirketi kuruldu!

Ataklı Kimya Plastik İnşaat Nakliyat Metal Elektrik Ve Makina Anonim Şirketi Ramazan Çimendağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erlen Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Kimya Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erlen Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Kimya Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Yıldız tarafından kuruldu.

Letsan İnşaat Metal Kimya Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letsan İnşaat Metal Kimya Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Dursun Oran tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reysan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Maden Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reysan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Maden Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi Erdi Tosun imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bermak Kimya Medikal Yapı Malzemeleri Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermak Kimya Medikal Yapı Malzemeleri Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erdoğan Akbaba tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Orta Asya Kimya İnşaat Malzemeleri Plastik Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Orta Asya Kimya İnşaat Malzemeleri Plastik Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi Eren Genç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmin İnşaat Elektrik Kimya Reklam Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmin İnşaat Elektrik Kimya Reklam Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Ayhan Keleş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atalanta İnşaat Metal Reklam Kimya Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalanta İnşaat Metal Reklam Kimya Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caner Keremitçi tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi Tayfun Güneşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu .

Tem kimya şirketi Haberi

Tem kimya şirketi

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Aykıt tarafından 15 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu. 


Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. 2-Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak. 3- Her türlü ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere,...