04 / 05 / 2024

TEM otoyolu dönüşü

TEM otoyolu dönüşü

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli kesiminde konvoy oluşturdu. Trafik ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu dünya çapında ses getirecek!

Bittiğinde dünyanın en geniş tünellerine sahip olacak olan Kuzey Marmara Otoyolu, dünyanın konuştuğu projeler arasında yer alıyor. Toplamda 400 kilometrelik uzunluğa sahip olan yol, Asya ve Avrupa kıtalarının gözdesi olacak.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Eyüpsultan-Kağıthane Tem Otoyolu kavşak projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan - Kağıthane Tem Otoyolu Hasdal Bölge Önü Kavşağı Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tem Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şadıman Kelle ve Furkan Kelle ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinin tüm detayları!

Bayrampaşa cezaevinin bulunduğu bölgedeki kentsel dönüşüm bölge sakinleri kiraya çıkmadan etap etap gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Atila Aydıner, sokak kültürünü yaşatacaklarını ve TEM otoyolunun üstünü kapatarak Bayrampaşa’ya ilk meydanını kazandıracaklarını belirtti

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmaları 10 Ekim'de!

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti Abant Kavşağı-Kaynaşlı arasının 10-24 Ekim tarihlerinde trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor!

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor. İstanbul-Ankara arasındaki D-100 karayolu ve TEM otoyolu Düzce bölümüne yönelik çevre ve bağlantı yollarına ilişkin çalışmaların önemli bir kısmı ve bulvarların birleştirilmesi tamamlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu yarın açılıyor!

Birçok özelliği bakımından Türkiye ve dünya mühendislik tarihi için büyük bir kilometre taşı olma niteliğindeki Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu yarın törenle açılacak.

Çekmeköy'e 200 dönümlük şehir parkı müjdesi!

Çekmeköy Belediyesi Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı ile askeri alandan ayrılan 200 dönümlük arazinin Çekmeköy Şehir Parkı olarak düzenlenmesine karar verildiğini açıkladı.

TEM otoyolu dönüşü Haberi

TEM otoyolu dönüşü

Yoğunluk nedeniyle TEM otoyolu ve D-100 karayolunun İstanbul istikameti İzmit ve Dilovası mevkilerinde ulaşım zaman zaman aksadı. TEM otoyolu Gültepe mevkisindeki yoğunluk, Yenidoğan viyadüğünden sonra azaldı.


Trafik ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yoğunluğun ilerleyen saatlerde artması...