27 / 04 / 2024

TEM Point projesi

TEM Point projesi

Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Konut, ve alışveriş merkezi konseptiyle yükselen projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Tem Point 2018 güncel fiyat!

Tem Point 2018 güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor...

TEM Point Evleri'nde 10 bin TL peşinatla ev alma fırsatı!

TEM Point projesinde uygulanan 2 ayrı kampanya ile konut alıcılarına cazip ödeme imkanları sunuluyor. Gül Proje ve Nata Holding imzası taşıyan Tem Point projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

TEM Point Nata-Gül Proje fiyatları!

TEM Point Nata-Gül Proje fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Sultangazi'de yer alan TEM Point Evleri'nde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

TEM Point Evleri Sultangazi satış ofisi!

TEM Point Evleri Sultangazi satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Point Sultangazi projesinde 30 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

TEM Point ne zaman teslim?

TEM Point Sultangazi projesinde ev fiyatları 278 bin liradan başlıyor. 30 ay 0 faiz taksit imkanının sunulduğu TEM Point projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor...

TEM Point Konutları Sultangazi satılık!

TEM Point Konutları Sultangazi satılık dairelerin fiyatları 278 bin liradan başlıyor. 30 ay sıfır faizle ödemelerin yapıldığı TEM Point projesi Eylül 2018'de teslim ediliyor...

TEM Point Sultangazi proje fiyatları!

TEM Point Sultangazi proje fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Proje - Nata Holding Ortaklığı'nın projesi TEM Point Evleri'nde konut, otel, AVM ve hastane yer alıyor...

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat!

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanacak proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Sultangazi TEM Point nerede?

TEM Point Residence'de anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan proje 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Sultangazi TEM Point nerede?

TEM Point fiyatlar!

TEM Point fiyatlar dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. 303 bin 321 metrekarelik inşaat alanından oluşan proje Nata Holding ve Gül Proje imzası ile inşa ediliyor.

Sultangazi TEM Point iletişim!

Sultangazi TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilirsiniz. 36 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede 686 adet daire yer alıyor.

TEM Point Sultangazi fiyat!

TEM Point Sultangazi fiyat listesi konutların planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. 303 bin 321 metrekarelik inşaat alanına sahip proje Gül Proje ve Nata Holding tarafından hayata geçiriliyor.

Nata Holding TEM Point teslim tarihi!

Nata Holding TEM Point teslim tarihi 2018 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. İstanbul'un Sultangazi ilçesinde hayata geçirilen proje 7 bloktan meydana geliyor.

Gül Proje TEM Point ödeme koşulları!

Gül Proje TEM Point ödeme koşulları kapsamında vade farksız 36 ay taksit yapılıyor. Toplam 686 adet daireden oluşan projede teslimlerin 2018 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

TEM Otoyol Projesi'nin Türkiye ağının tamamlanma oranı nedir?

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, TEM (Trans-European Motorvvays) Projesinin Türkiye ağının tamamlanma oranını Bakan Turhan'a sordu...

Tem Point ödeme planı!

Tem Point ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Sultangazi'de yükseliyor.

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı!

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.  İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Tem Point'te 0 peşinatla!

Tem Point projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan meydana gelen proje 885 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Tem Avrasya, MIPIM 2018'e katılıyor!

Fuzul Yapı’nın TOKİ ile hasılat paylaşım modeliylehayata geçirdiği TEM Avrasya projesi yarın kapılarını açacak olan MIPIM 2018'e katılıyor...

Tem Point Evleri'nde 3 bin TL taksitle!

Beş konut bloğu, 2 rezidans bloğu ve bir adet alışveriş merkezi olarak planlanan Sultangazi Tem Point projesinde yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp teslimde yüzde 50'sini ödeyebiliyorsunuz..

Sultangazi Tem Point teslimat!

Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Konut, ve alışveriş merkezi konseptiyle yükselen projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Tem 34 Tahtakale projesi geliyor!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de yükselecek olan Tem 34 Tahtakale projesi ticari proje olarak hayata geçiriliyor. Proje bahar aylarında satışa sunulacak...

TEM Point projesi Haberi

TEM Point projesi

Tem Point  Evleri 73 bin 709 metrekare alana sahip. İstanbul Sultangazi'de yükselen proje beş konut bloğu, 2 rezidans bloğu ve bir adet alışveriş merkezi olarak planlandı.

Toplam 885 milyon TL yatırım bedeline sahip Tem Point projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 

Gül Proje ve Nata Holding imzası taşıyan Tem Point Evleri, 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan oluşuyor. Tem Point Evleri projesinde; spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, kapalı otopark ve yüzme havuzu olanakları sunuluyor.     

Sultangazi Tem Point teslimat!

Sultangazi Tem Point teslimat tarihi 2019 yılının ikinci yarısı olarak planlanıyor. Tem Point 2018 fiyatları 420...