01 / 05 / 2024

Tema Constructıon iletişim

Tema Constructıon iletişim

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdullah Aça kuruldu.

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdullah Aça kuruldu.

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Tema İstanbul 2. etap iletişim!

Tema İstanbul 2. etap iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Tema İstanbul 2. etap projesinde 800 daire olacak...

Tema Şehir Konya iletişim!

Tema Şehir Konya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Torkam İnşaat imzasını taşıyan Temaşehir Konya projesi için ön talep toplama süreci başladı...

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim!

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut, otel, ofis ve ticari birimlerin yer aldığı projede konutların alanları 58 ile 86 metrekare arasında değişiyor.

DKY On Residence Kağıthane iletişim!

DKY On Residence Kağıthane iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY On Residence Kağıthane projesinde fiyatlar 450 bin liradan başlayarak değişiyor...

DKY On Rezidans iletişim bilgileri!

Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanından oluşan projede daireler 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. DKY On Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Kağıthane DKY On Rezidans iletişim!

Kağıthane DKY On Rezidans iletişim için 0216 517 9 517 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 206 adet konut ve ticari birimler yer alıyor.

Kağıthane DKY On Residence iletişim!

Kağıthane DKY On Residence iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları sunuluyor.

DKY On Kağıthane satış ofisi iletişim!

DKY On Kağıthane satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sunan proje 200 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY On Kağıthane Evleri iletişim!

DKY On Kağıthane Evleri iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ticaret alanı bin 450 metrekare büyüklükte olan proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY On Kağıthane iletişim bilgileri!

Daire alanlarının 57 metrekareden başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselecek. DKY On Kağıthane iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Tema Constructıon iletişim Haberi

Tema Constructıon iletişim

Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdullah Aça kuruldu.
Tema Constructıon Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRIK MALZEMELERI a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birlestirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdısına satabilir. c. Sabit ve degisken dirençler, sabit ve degisken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve...