02 / 05 / 2024

Tema İmar Konut İnşaat KİMİN

Tema İmar Konut İnşaat KİMİN

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Eryiğit ve Mustafa Tekinel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tema İstanbul 2 projesiyle 3 bin yeni konut geliyor!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı Tema İstanbul 2 projesi için düğmeye bastı. Projede 3.000 adet konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Tekgündüz tarafından kuruldu.

Emlak Konut, Temaşehir Konya'dan 39,3 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torkam İnşaat tarafından inşa edilen Temaşehir Konya projesindeki 64 bağımsız bölümü KDV dahil 39 milyon 279 bin 963 TL bedelle satın aldı...

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları!

Toplam 363 daireden oluşan Tema İstanbul Bahçe Evleri'nin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İşte Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları...

Halkalı Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları!

Toplam 500 bin TL yatırım bedeline sahip olan Tema İstanbul Bahçe projesi 363 adet konuttan meydana geliyor. Küçükçekmece Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 200 TL'den başlıyor. 

Mar Yapı'dan Sefaköy'e 300 konut geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy Mahallesi'nde karma proje yapmaya hazırlanıyor. 28 ayda tamamlanması planlanan projede toplam 300 konut ve 29 dükkana yer veriliyor..

Halkalı Terrace Tema konut fiyatları!

Toplam 416 daireden meydana gelen Halkalı Terrace Tema konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede 3+1 dairelerin tümü satıldı.

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Eryiğit ve Mustafa Tekinel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tema İstanbul Evleri konut fiyatları 2017!

Tema İstanbul Evleri konut fiyatları 498 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Tema İstanbul Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Temaşehir Konya Emlak Konut fiyatları 2017!

Emlak Konut GYO güvencesini taşıyan Temaşehir Konya projesi 740 konut ve 165 ticari birimden meydana geliyor. Temaşehir Konya projesi de Emlak Konut'un başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı. İşte Temaşehir Konya Emlak Konut fiyatları 2017...

Tema İmar Konut İnşaat KİMİN Haberi

Tema İmar Konut İnşaat KİMİN


Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Adem Eryiğit ve Mustafa Tekinel ortaklığında kuruldu. 


Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya askalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık...