30 / 04 / 2024

Tema İstanbul’da yaşam başlıyor

Tema İstanbul’da yaşam başlıyor

Mega karma proje Tema İS TANBUL, büyüklüğü ve eşsiz özelliklerinin yanında Konut Bölgesi'ndeki yüksek yapım hızı, istikrarlı ve başarılı satış grafiği ile rekorlara imza atıyor.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti yüzde 81 artarak 55 bin TL'yi aştı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmaya göre mega kent İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen senenin aynı ayına göre yüzde 81 artış gösterdi. Mega kentte dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55 bin 321 Türk Lirası şekilde hesaplandı.

Gürkayalar Konsept'te yaşam Temmuz'da başlıyor! 

Gürkayalar Konsept projesinde konut satışları devam ediyor. Temmuz'da yaşamın başlayacağı proje, 4 bin 805 metrekarelik arsada inşa ediliyor. Peki Gürkayalar Konsept'te hangi konut tipleri var, metrekareleri ne kadar? İşte Gürkayalar Konsept ile ilgili tüm merak edilenler...

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

İstanbul’da bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL! Maliyetler 2022 yılına göre yüzde 76,7 arttı!

İstanbul'da yaşam gün geçtikçe zorlaşıyor. İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL oldu. Bu oran geçen yılın aynı ayına göre yüzde 76,7 arttı.

İstanbul’da 4 kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 44 bin TL'yi aştı! 

İstanbul'da yaşamanın maliyeti gün geçtikçe artıyor. Geçen senenin aynı ayına göre yüzde 79,42 artan İstanbul'da yaşamanın maliyeti, 44 bin TL'yi aştı. İşte ayrıntılar..

İstanbul'da 4 kişilik ailenin yaşam maliyeti 42 bin 593 TL! Megakentte en çok zeytinyağı fiyatları arttı! 

İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA), ‘İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması’nda yer alan sonuçlara göre,  İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 2022'nin aynı ayına göre yüzde 80,59 arttı ve 42 bin 593 TL oldu. İşte o rakamlar...

Aykal Nirvana'da yaşam Eylül 2023'te başlıyor!

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşam 2023 Eylül'de başlayacak. İşte projenin detayları...

İstanbul'da yaşamanın maliyeti aylık 40 bin liraya dayandı!

İPA'nın yayımladığı, 'İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması' verilerine göre, kentte dört kişilik bir ailenin aylık ortalama yaşam maliyeti 40 bin liraya dayandı. 

Kartal Nanda Tower'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası’nın en prestijli alışveriş merkezlerine birkaç dakikalık konumu ve adalar manzarasıyla Nanda Tower'da yaşam başladı. 

İstanbul'da yaşamanın maliyeti belli oldu! 4 kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti ne kadar? 

İstanbul’da yaşamanın ortalama maliyeti resmen hesaplandı. Peki İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti Mart ayında ne kadar oldu? 

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.

G-Beyond'da yaşam Haziran'da başlıyor!

Mar Yapı tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçen G-Beyond projesinden teslimler başladı. Projede yaşam Haziran'da başlayacak.

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

Tema İstanbul’da yaşam başlıyor Haberi

Tema İstanbul’da yaşam başlıyor

Türkiye ve Avrupa'nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi olan Tema İSTANBUL, mega karma yapısının ilk etabı olan Konut Bölgesi ile dahi rekorlar kırmaya devam ediyor. Konut Bölgesi'nin yanı sıra dünya çapında temalı eğlence parkı Tema WORLD, sosyal buluşma merkezi Tema PLAZA gibi ana fonksiyonları ve eğitimden ticarete kadar birçok tamamlayıcı unsuru ile bölgesinin kaderini değiştirecek olan Tema İSTANBUL, imza attığı rekorlar ve istikrarlı başarıları ile daha şimdiden büyük bir değer yaratıyor, sektörüne referans oluyor. Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan, Tema İSTANBUL'un devasa büyüklüğü ve güçlü fonksiyonlarına karşın, istikrarlı başarılarının temel nedenlerini; "Projenin altında imzası bulunan güçlü Ortak Girişim Grubu", "Projenin tecrübe, bilim ve ortak akıl ile yönetilmesi" ve "çok iyi bir hazırlık dönemi geçirilmesi" olarak sıralıyor. Tema...