12 / 05 / 2024

temel bulut esenyurt imar sorunu değerlendirme

temel bulut esenyurt imar sorunu değerlendirme

Esenyurt’ta birkaç sorumsuz firma yüzünden hiçbir imar sorunu olmayan firmalarında zan altında kaldığını belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, bu firmalar açıklansın herkes rahatlasın dedi…

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cazır tarafından kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi  Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  İlknur Temel tarafından kuruldu.

Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis cezası!

Konut mağdurlarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt’ta maket üzerinden daire satışı yaptıkları gerekçesiyle "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 sanığın yargılandığı davada mahkeme, şirket sahibi sanık Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis ile bir milyon 275 bin lira adli para cezası verdi.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Temel Bulut yakalandı!

Sattığı daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında 910 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, üç gün önce çay bahçesinde yakalandı. 

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Temel Bulut için tutuklama kararı çıktı!

Kıbrıs Postası'nın haberine göre, Ekonomi ve iş dünyası, mahkemeden çıkan flaş karara odaklandı. Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan, fakat ısrarla polisten ve adaletten kaçan Temel Bulut için tutuklama kararı çıktı.

Bulut Yapı, Bakırköy'de dönüşüm projelerine yöneldi!

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

temel bulut esenyurt imar sorunu değerlendirme Haberi

temel bulut esenyurt imar sorunu değerlendirme

Esenyurt bölgesindeki 5 farklı konseptte tasarladığı Evviva konut projeleriyle dikkat çeken Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, bölgede yaşanan imar sorununu değerlendirdi. Esenyurt’ta 5 firmanın sorumsuzluğundan dolayı bölgede konut üreten diğer firmaların da zan altında kaldığına dikkat çeken Bulut, bu sorumsuz firmalar açıklansın herkes rahatlasın dedi. 


Sorumsuzları açıklasınlar

Yaşanan olumsuzluklardan satışlarının ve müşterilerinin etkilendiğini vurgulayan Bulut, “Bölgede sorunu olan firmaları açıklasınlar. Bu firmalar 3 emsal yerine 13 emsalli projeler yapmışlar. Bu bölgede 3 emsalin üzerinde emsal yok. Bizim Bulut İnşaat’ın 3 emsalin üzerinde projesi yoktur. 3 emsalden başka beklentimiz yok” diye konuştu. 


Kurunun yanında yaş da yanıyor

Esenyurt’ta 2 firmanın battığını, 3 firmanın da sorunlu olduğunu belirten Bulut, bunların dışındaki firmaların herhangi bir imar sorunu olmadığını söyledi. Dedikodular devam ettiği sürece hiçbir...