27 / 05 / 2024

temel Kat vizesi

temel Kat vizesi

Kat vizesi nedir?: Kat vizesi, duvarların sıvası, yalıtımı ve boyası tamamlandığında Mimar tarafından veriliyor. Kat vizesinin alınabilmesi için belediye başkanlığına bir dilekçe ile müracatta bulunulması gerekiyor...

Çalışanların temel gelirleri eriyor! Ancak dikkat çeken açıklama geldi: Şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçe artıyor!

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon sorunu nedeniyle çalışanların temel ücretleri hayat pahalılığı karşısında önemli ölçüde eriyor. Ancak dikkat çeken bir açıklama geldi. Zeynep Dağlı Kastro, şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçenin 3 kat arttığını, bu artışın 2023 yılında devam etmesini bekle

Fiyat sabitleme furyasına Migros da katıldı! Migros markalı 419 temel ihtiyaç ürünün fiyatı sabitlenecek! 

Zincir marketlerden sabit fiyat uygulamana Migros da katıldı. Migros markalı 419 temel ihtiyaç ürününde fiyatlar sabitlenecek. İşte kampanya detayları...

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Temel Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Haliç çağrısı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı''nda söz alarak Haliç'te kat artırılması konusuna değindi. Karamollaoğlu, ''Haliç’in kendisi bile tarihi bir mekan. Burada kat artırmak ne demek, orayı boğmak demek'' dedi. 

Erzurum'da 592 milyon liralık 38 tesisin temel atıldı!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Erzurum'da yapımı 592 milyon liraya mal olacak 38 tesisin temel atma törenine katıldı.

Sakarya'da 26 tesisin temel atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya programı kapsamında inşa edilecek 26 tesisin temel atma törenine katılacak. Eroğlu'nun, 80 milyon lira tutarındaki 21 yatırım müjdesi vermesi bekleniyor.

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm'de temel 26 Mayıs'ta atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, 26 Mayıs cuma günü Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm Temel Atma Töreni'ne katılacak.

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Veysel Eroğlu Muğla Menteşe'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muğla'nın Menteşe ilçesinde temel atma törenine katıldı.

temel Kat vizesi Haberi

temel Kat vizesi

Kat vizesi nedir?

Kat vizesi, duvarların sıvası, yalıtımı ve boyası tamamlandığında Mimar tarafından veriliyor. Kat vizesinin alınabilmesi için belediye başkanlığına bir dilekçe ile müracatta bulunulması gerekiyor.


Kat vizesi dilekçesi örneği:


....... BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

                    .........



........... Beldesi, ………………………. mahalle, …………………… pafta, ………. ada, ………. nu.lı parselde inşa edilmekte olan ...../ …../ 20….. tarih ve C: ..... S: ..... D: ..... nu.lı yapı ruhsatlı bina inşaatının temel / subasman / kat vizesinin yapılmasını arz ederim arz ederim.




Tarih : ...../ …../ 20…..

Adı Soyadı : ……………………….

T.C. Numarası : ….……………………

İmza : ….……………………



ADRES :

……………………………………….…………….

…………………………………………………….

………………………………………….………….

Telefon Nu. : …………………………………....


EKLER :

1– Yapı ruhsatı (aslı)

2– Mimari proje (aslı)

3– Aplikasyon...