02 / 05 / 2024

Temelinde Güven Var

Temelinde Güven Var

1987 yılında Adana'da makine mühendisi baba Hilmi Tümer tarafından temeli atılan Tümer İnşaat, 28 yıldır 'Temelinde Güven Var' sloganıyla inşaat sektöründe var olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Ekonomiye güven artıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sanayi üretimi ve siparişler, kapasite kullanımı ve ekonomiye olan güven artıyor. Üretim öncülüğünde daha güçlü büyüme için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Altın İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje!

'Temelinde Güven Var' sloganı ve seçkin konut projeleriyle Kayapa ve Hasanağa bölgesine değer kazandıran Altın İnşaat, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projelerinin detaylarını düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı.

Gayrimenkul sektörünün uzun vadeli güven ortamına ihtiyacı var!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Akbalık sektörün uzun vadeli güven ortamına gereksinim duyduğunun altını çizdi.

Nilüfer Altın Yaşam Evleri'nin 3. etabı başlıyor!

"Temelinde Güven Var" mortosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın Inşaat'ın konut alanındaki ikinci projesi olan 'Altın Yaşam Evleri'nin 3. Blok temeli törenle atıldı.

Manisa'da inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok!

15 Temmuz darbe girişimi, inşaat ve emlak sektörünün kalbine hançer gibi saplandı. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, "İnsanlarda 15 Temmuz'dan önce de para vardı, 15 Temmuz'dan sonra da para var ancak piyasaya vermiyor. Şu anda inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok" dedi.

Güvenç Özel: Çeşme’de teknoloji entegrasyonu olan projeler yapıyoruz!

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan Güvenç Özel, “Türkiye’de de çalışmalarımız var. İzmir Çeşme’de projeler üretiyoruz. Yazlık bir konut için duvarları 2.5 santimetreye düşürmeye çalışıyorum” dedi.

Dinçer Tümer: Kalite ve sürat ilkelerini esas aldık!

1987 yılında Adana'da makine mühendisi baba Hilmi Tümer tarafından temeli atılan Tümer İnşaat, 28 yıldır 'Temelinde Güven Var' sloganıyla inşaat sektöründe var olmanın haklı gururunu yaşıyor.

İnşaat sektörününde güven ve istikrara ihtiyacı var!

'Zamanın Ötesinde Bir Mimarlık Anlayışı' sloganı ile yola çıkan MPol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Polat "Tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektörününde güven ve istikrara ihtiyacı var" dedi.

Celalettin Güvenç TOKİ konut indirimi için devreye girdi!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) Genel Başkanı Hakan Aydın'ı makamında kabul eden Başkan Güvenç, esnaf ve işçiler için indirim ve ödeme kolaylığı hakkında bilgi verdi

Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı!

Çevre ve Şehircilik bakanlığı imar transferi sertifikası çıkarılacağını ve bu şekli ile imarı kısıtlanmış alanlarda mağduriyetin önüne geçileceğini açıkladı. Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı.

Tüketici güven endeksi Ekim'de yüzde 5 düştü!

Tüketici güven endeksi Ekim'de yüzde 5 düştü. Endeksin 100'den büyük olması tüketici güveninde iyimser durum, 100'den küçük olması ise tüketici güveninde kötümser durum olduğunu gösteriyor.

İnşaat ve hizmet sektörü güven endeksleri geriledi!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK). ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Buna göre, mevsim etkilerinden arındırılmış hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı.

Temelinde Güven Var Haberi

Temelinde Güven Var

İnşa ettiği, hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin önemli firmaları arasında yer edinen Tümer İnşaat, birçok konutun yanında onlarca devlet taahhüt işinin altından da başarı ile kalktı. Çukurova bölgesinde inşa ettiği modern yaşam standartlarına uygun konutlarıyla sektörün güçlü temsilcilerinden biri olan Tümer İnşaat artarak devam eden konut açığının karşılanmasında sektörün güçlü bir temsilcisi oldu. Genel Koordinatör Dinçer Tümer, temel ilkelerinin dürüstlük olduğunu belirterek, "Müşteri memnuniyeti, güven, kalite ve sürat ilkelerini esas aldık" dedi. İki inşaat mühendisi, iki de işletme mezunu olmak üzere dört kardeş olduklarını belirten Dinçer Tümer "Dinçer kardeşler olarak iki yapı denetim şirketi, iki inşaat firması ve çiftçilik sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz" dedi. Tümer İnşaat'ın birçok aileyi ev sahibi yaparak güven ve kalitenin simgesi olduğunu söyleyen Tümer, "Projelerimizle Adana'ya örnek...