19 / 05 / 2024

Temizlik masrafları küçük evlerde daha mı az

Temizlik masrafları küçük evlerde daha mı az

Hizmet sektörünü İnternet’e taşıyarak, temizlikten badana boyaya, nakliyeden tadilata hemen her alanda ihtiyaç sahiplerini hizmet verenlerle buluşturan armut.com, ev temizliği kategorisinde ilginç bir araştırma gerçekleştirdi.

Hem barınma masrafları hem de kiracılık arttı! Hanelerin yüzde 19,5’u ısınma ihtiyacını karşılayamıyor!

TÜİK tarafından açıklanana göre hem barınma masrafları hem de kiracılık arttı. İşte o rakamlar...

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Güven tarafından kuruldu.

Devletten yaşlılara müjde! Artık huzurevi ve evde bakım masraflarında devlet yardımı alınabilecek

Türkiye, son yıllarda doğurganlık oranlarının düşüşü ve yaşlı nüfusun artışıyla dikkat çekiyor. Devlet, vatandaşlarının yaşlılık dönemindeki bakım gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan 'yaşlı bakım sigortası' uygulamasını başlatma kararı aldı. Bunun nedeni ise yaşlı bakım masraflarının artmasıdır.

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Bahadır tarafından kuruldu.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Yargıtay'dan kiracılara müjdeli karar: Tadilat masrafları artık mülk sahibinden istenebilecek!

Yargıtay, kiracıları sevindirecek bir karara imza attı. Kiralanan yapıların tadilat masrafları artık mülk sahibinden istenebilecek. İşte ayrıntılar...

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Doğan tarafından kuruldu.

Temizlik masrafları küçük evlerde daha mı az Haberi

Temizlik masrafları küçük evlerde daha mı az

İnternet’ten İstanbullulara sunulan Hemen Rezervasyon sistemi üzerinden yapılan ev temizliği taleplerinin analizine göre; İstanbul’da en çok ev temizliği hizmeti alınan ilçe Kadıköy oldu. İstanbul genelinde yeni inşa edilen sitelerin artması ve evlerin 1+1 şeklinde küçülmesi, ev temizliği için alışılmış olan tam gün anlayışını da değiştirdi.  armut.com ile artık 1+1 veya stüdyo tipi evlere sahip kişiler 3 saatlik hizmet alarak ortalama 50 TL’ye evlerini temizletebiliyorlar. Böylece 3 saatte bitebilecek temizlik için ortalama 120-140 TL arası değişen fiyatlarla tam günlük ev temizliği yaptırmak zorunda kalmıyor, hem bütçe hem zamandan tasarruf ediyorlar. 




Geçtiğimiz yıl Hemen Rezervasyon adını verdiği hizmetiyle, kullanıcılarına temizlik konusunda büyük kolaylık sağlayan armut.com, açıkladığı analiz sonuçlarıyla İstanbul’da internet üzerinden ev temizliği hizmeti alan kullanıcıların alışkanlıklarını gün yüzüne çıkardı. 



İstanbul’da son yıllarda...